Aleksandrs Samoilovs bauda atpūtu Jūrmalā
Kā jau aktīva dzīvesveida piekritējs, Aleksandrs iesaka sportot pludmalē kā vasarā, tā arī ziemā, bet vējainā laikā kāpt uz divriteņa un izvizināties pa pilsētas veloceliņiem, meža takām un mērot kilometrus gar jūru.
Slavenības
2021. gada 3. augusts, 12:55

Aleksandrs Samoilovs bauda atpūtu Jūrmalā

Jauns.lv

Kamēr biedri mētā bumbu, cīnoties ar pretiniekiem Tokijas olimpiskajās spēlēs, Aleksandrs Samoilovs, uz šo lielo sporta forumu šoreiz neticis, bauda kūrortpilsētas Jūrmalas piedāvātās iespējas.

Un iespēju Jūrmalā netrūkst – tepat notiek koncerti, ir skaistas kafejnīcu terases, kur veldzēties ar atspirdzinošu kokteili un lūkot saulrietu, var atpūsties kādā no viesnīcām. Samoilovam to visu patīk baudīt kopā ar ģimeni.

Aleksandrs Samoilovs ar ģimeni bauda atpūtu Jūrmalā

Kamēr biedri mētā bumbu, cīnoties ar pretiniekiem Tokijas olimpiskajās spēlēs, Aleksandrs Samoilovs, uz šo lielo sporta forumu šoreiz neticis, bauda ...

gallery icon

Samoilovu ģimenes mīļākā vieta brīvai dienai ir Dzintaru mežaparks. “Bērniem ļoti patīk Tarzāna parks un skrituļslidu celiņš, pa kuru viņi braukā ar skūteriem,” stāsta Aleksandrs. “Puikas visu laiku prasās uz skeitparku, bet pagaidām nelaižam, jo ir par mazu.” Bērniem patīk arī peldēt, tālab ziemas sezonā ģimene dodas uz Jūrmalas peldbaseiniem, bet vasarā atpūšas pludmalē. “Vasarā parasti braucam uz Bulduru pludmali pie glābšanas stacijas, kur atrodas bērnu laukumiņš.” Pirms pandēmijas ģimene regulāri apmeklējusi arī Legend Beach. “Kad gribējās glaunāku atpūtu,” paskaidro sportists, jo Legend Beach ir “silts baseins, zviļņi un restorāns ar dzērieniem”.

Samoilova jaunais hobijs ir golfs. “Divas dienas pa četrām stundām biju golfa laukumā, tad braucienā pa Lielupi izmēģinājām mana drauga jauno laivu un “kā tūrists” ar ģimeni un draugiem aizbraucu uz jūrmalu vienkārši pagulēt.” Tiesa, gulēt pludmales smiltīs, kur radis cīnīties vaiga sviedros, Saša nespējot, tāpēc arī šoreiz cītīgi darbojies, ar bērniem būvējot smilšu pilis un spēlējot futbolu. “Paveicies, ka draugu kompānijā visiem ir bērni vecumā no četriem līdz sešiem gadiem, kopā viņiem ir interesantāk,” piebilst sportists. Pēc ilgiem pārbraucieniem un gariem treniņiem arī atpūsties ar sievu un bērniem Aleksandrs izvēlas tieši kūrortpilsētā. Parks, pludmale, baseini, SPA un restorāni – titulētais sportists atklāj iecienītākās vietas aktīvai atpūtai ar abiem dēliem un romantiskam vakaram divatā.

Arī romantiskai atpūtai divatā Aleksandrs Samoilovs izvēlas Jūrmalu. “Ar sievu divatā parasti ejam uz koncertiem Dzintaru koncertzālē vai uz SPA Lielupe by Semarah Hotels, vai arī dodamies uz restorānu. “Papildus restorānam Kinza House mūsu iecienītākas vietas ir Faces un 36. līnija,” stāsta Aleksandrs. “Bet pārsvarā pavadām laiku kopā ar bērniem. Esmu ļoti daudz laika prom, un, kad esmu mājās, tad no treniņiem brīvo laiku gribas pavadīt ar visu ģimeni.”

Ar to, ka Aleksandrs Samoilovs netika uz Tokiju, dzīve Latvijā neapstājas. Šo laiku viņš izmanto treniņiem, atsaucas bērnu nometnēm, velta ģimenei un arī izbauda Jūrmalas sniegtās iespējas.

Draugiem, kuri vasarā dodas uz Jūrmalu, Aleksandrs Samoilovs iesaka izvēlēties atpūtu nostāk no centra. “Vairāk dodu priekšroku pludmalei Bulduri–Lielupe. Ir visa infrastruktūra, bet mazāk tūristiska vieta. Draugiem ieteiktu arī izmantot atpūtu uz Lielupes – visas ūdens atrakcijas.” Šoreiz volejbolists ar ģimeni devās izbraucienā ar upes kuģīti Elizabete, kas piedāvā aplūkot Jūrmalas panorāmu no cita skatu punkta, braucot pa Lielupes līkumiem. Kuģītis šādus reisus veic katru dienu plkst. 13:00; 14:30 un 16:00, gaidot viesus Majoru piestātnē.

Aleksandrs ar ģimeni Jūrmalā:

Izbaudīja Tīklu parku
Pieaugušajiem 10€, bērniem 5€ vai 8€
www.tikluparks.lv

Viesojās Tauriņu māju
Pieaugušajiem 4.50€, bērniem 2€
www.jurmalastaurini.lv

Brauca ar kuģīti
Pieaugušajiem 10-20€,
bērniem 3-8€
www.rivercruises.lv

Iecienījis restorānus
Legend. Beach
Baznīcas iela 2, Dubulti

36. Line Grill Restaurant
Bulduru pludmale

Kinza House
Baznīcas iela 2b, Dubulti

Par nakšņošanas un citiem piedāvājumiem uzzini: visitjurmala.lv

Raksts tapis sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi