foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - detektīvseriāls "Grāntčestera" un biogrāfiska drāma "Jūda un Melnais Mesija"
Kadrs no filmas ""Jūda un Melnais Mesija".
TV
2021. gada 6. jūlijs, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - detektīvseriāls "Grāntčestera" un biogrāfiska drāma "Jūda un Melnais Mesija"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet aizraujošu britu kriminālseriālu, romantisku filmu un "oskarotu" drāmu, kas balstīta uz patiesiem notikumiem.

Noziegumus izmeklē vikārs

Detektīvseriāla "Grāntčestera" ("Grantchester") darbība norisinās pagājušā gadsimta 50. gados Grāntčesterā.

Paralēli darbam anglikāņu baznīcā vikārs Sidnijs Čeimberss sāk izmeklēt tuvējā apkārtnē notikušas slepkavības. Nevilšus vietējais inspektors iegūst izveicīgu “kolēģi” garīdznieka veidolā.

Seriālu skatiet "Tet+ Filmas un seriāli" krievu vai angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kādā krāsā ir mīla?

Kad bibliotekāre Teilore Harisa pēkšņi zaudē savu darbu, viņas brālis aicina viņu atpakaļ uz nelielo dzimto pilsētiņu Montanā, lai palīdzētu viņam viesnīcu biznesā.

Ceļā Teilore iekļūst negadījumā, un palīgā steidz garāmbraucošais Džoels. Mājās viņa uzzina, ka viesnīcai nemaz neiet tik labi. Tomēr – kā gan pastāvēt par savām vērtībām, ja kāds agresīvs magnāts – viņš arī Teilores avārijas palīgs un simpātija – mēģina biznesu iznīcināt?

Drāmu "Mīlestības nokrāsas" ("Colors of Love") skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

FIB, politiķi un revolucionāri

Filma "Jūda un Melnais Mesija" ("Judas and the Black Messiah") stāsta par FIB ziņotāju Viljamu O’Nīlu, kas iefiltrējies Ilinoisas "Black Panther Party" un saņēmis uzdevumu uzturēt saikni ar viņu harismātisko līderi Fredu Hemptonu.

Hemptona politiskā meistarība turpina pieaugt tieši tajā brīdī, kad viņš iemīlas citā revolucionārē Deborā Džonsonē. Tikmēr turpinās neskaidrības ar O’Nīla aktivitātēm. Vai viņš risinās jautājumu ar Hemptonu un Panther, kā to pavēlējis FIB direktors J. Edgars Hūvers?

Filmu "Jūda un Melnais Mesija", kas šogad tika pie divām "Oskara" balvām, skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.