Slavenības
2021. gada 12. jūnijs, 04:50

"Baudu dzīvi!" - Anna Lieckalniņa pēc izveseļošanās no Covid-19 atpūšas Grieķijā

Žurnāls "Kas Jauns"

Geštalta terapeite un TV raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa, kas gada sākumā teju mēnesi cīnījās ar Covid-19 un tā sekām, nu atkal ir dzīvesprieka pilna un bauda pasauli ar pilnu krūti.

Janvārī žurnālam "Kas Jauns" Lieckalniņa atklāja: “26 dienas mājās biju pilnībā viena”, stāstot, ka cīņa ar slimību bijusi īsts izaicinājums. Iepriekš Anna Lieckalniņa bija viena no tām, kas uz vīrusa esamību skatījās skeptiski. “Jāatzīstas, man šķita, ka pasaulē valda pārspīlēta reakcija. Domāju, nevar būt tik traki, ka visa pasaule jānoliek uz pauzes,” skaidroja viņa.

Taču Annas domas mainījās, kad ar Covid-19 saslima pati. “Es paliku mājās viena. Meitas aizsūtīju pie tētiem. Tas bija ļoti interesants laiks, jo vienatnē biju 26 dienas, pie manis neviens nedrīkstēja nākt. Arī jauno gadu sagaidīju viena, bet jāatzīstas, ka man ļoti patika šis laiks, es izbaudīju vienatni, bija laiks sev, savām domām. Bija laiks neko nedarīt. Varēju atļauties būt gultā, skatīties filmas vai "YouTube" kanālus. Man nekur nebija jāsteidzas. Tāds negaidīts dvēseles retrīts sanāca. Ikdienas skrējienā jau nesanāk laika iegrimt tik dziļi savā dvēselē. Nu man bija tāda izdevība.”

Tagad, kad Covid-19 Anna pievārējusi, vienai vairs nav jābūt. Arī pulcēšanās ierobežojumi mīkstināti, drīkst tikties arī ar kādu ārpus savas mājsaimniecības. Un pēc Lieckalniņas aktivitātēm soctīklos var manīt, ka to daiļā Anna arī dara. Beidzamo nedēļu laikā ievietoti vairāki foto, kurā Lieckalniņa redzama uz jahtas, un pati raksta, ka tas esot Grieķijā.

Tāpat soctīklos arī ir publiskots video, kurā Anna stūrē jahtu, lepojoties, ka pati ir “savas dzīves režisore”.

Žurnāla "Kas Jauns" uzrunāta un vaicāta, kā tad šajā laikā klājas, Lieckalniņa, dārgo laiku daudz netērējot, atbildēja īsi: “Baudu dzīvi!”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!