Slavenības
2021. gada 2. jūnijs, 14:51

"Viņš ir pārāk labs": fanus aizkustina Kianu Rīvsa sena intervija

Jauns.lv

Vietnē "TikTok" popularitāti iemantojis aktiera Kianu Rīvsa arhivētas intervijas fragments, kuru viņš 1994. gadā sniedza, viesojoties šovā "The Big Breakfast". Viņš pirms ceturtdaļgadsimta pastāstīja, kā izturas pret meitenēm, un tas tagad salauzis miljoniem fanu sirdis.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kianu Rīvss šā gada 27. maijā.

Filmu “Džons Viks” un “Matrikss” zvaigzne atzinās raidījuma vadītājai Polai Jeitsai, ka viņam patīk visas meitenes, jo viņas “visas ir eņģeļi”. Intervijas sniegšanas laikā tolaik trīsdesmit gadus vecais aktieris bija brīvs puisis.

"TikTok" lietotāji atzinuši, ka Rīvss aizvien esot tāds pats smukulītis kā tālajos deviņdesmitajos gados, kad iemantoja ideālā vīrieša statusu vairākas paaudzēs. Pielūdzējas atzinušas, ka ar gadiem Kianu kļūst tikai labāks un nezaudē neko no savas harizmas.

“Viņš vienmēr ir bijis tik mīlīgs un pieticīgs”, “Viņš nav mainījies. Cik brīnišķīgi ir to redzēt”, “Viņš ir pārāk labs”, “Es šim cilvēkam atļautu izdarīt jebko” – komentāru sadaļā raksta sajūsmas pārņemtās fanes.

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon

Kopš 2019. gada novembra 56 gadus vecais Kianu Rīvss publiski ir darījis zināmu, ka viņu vieno romantiskas attiecības ar 48 gadus veco mākslinieci Aleksandru Grantu. Pāris iepazinās jau tālajā 2009. gadā, kad kopīgi strādāja pie divām grāmatām.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon

Kianu vienmēr savu privāto dzīvi turējis noslēpumā. Savulaik talantīgais aktieris ticis saistīts ar aktrisi Sandru Bulloku, bet nav zināms, cik nopietnas bija viņu attiecības.

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon

90. gados viņš bijis kopā ar Dženiferu Saimu, aktrisi, kas sadarbojusies ar kinorežisoru Deividu Linču.

1999. gadā Kianu un Dženifera piedzīvoja traģēdiju. Viņu abu meitiņa astotajā grūtniecības mēnesī nāca pasaulē nedzīva. Pāris nespēja tik pāri šai traģēdijai un jau dažas nedēļas vēlāk izšķīrās.

2001. gadā Dženifera ar automašīnu ietriecās stāvošu automašīnu rindā un mira. Viņai bija tikai 28 gadi.

2014. gads. Kianu Rīvss ar māsu Kimu brīvdienās Romā

Jau vairāk nekā desmit gadus aktiera Kianu Rīvsa māsa Kima sirgst ar leikēmiju. Akūtais periods ir veiksmīgi pārdzīvots, taču Kimai ...

gallery icon