foto: no privātā arhīva
Aigars un Eva Fadejevi gadu pēc kāzām noslēdz laulības līgumu
Slavenības
2021. gada 28. maijs, 05:48

Aigars un Eva Fadejevi gadu pēc kāzām noslēdz laulības līgumu

Marta Martinsone

Jauns.lv

Uldis Landmanis

Jauns.lv

Pērn martā olimpiskais vicečempions soļošanā, sporta terapeits Aigars Fadejevs mija gredzenus ar veiksmīgo uzņēmēju Evu Butāni. Nu gadu pēc kāzām pāris noslēdzis laulības līgumu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Pagājušā gada 20. martā 2000. gada olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs 50 kilometru soļojumā Aigars Fadejevs kļuva par precētu vīru. Viņš par sievu apņēma veiksmīgo uzņēmēju Evu Butāni, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā, kļūstot par Evu Fadejevu.

Neraugoties uz to, ka valstī pērnā gada pavasarī jau bija izsludināta ārkārtējā situācija koronavīrusa pandēmijas dēļ, Aigaram bija svarīgi gredzenus ar izredzēto mīt tieši šajā datumā, kad ne tikai sākas astronomiskais pavasaris, bet arī ir Starptautiskā laimes diena. Līdz ar to, pielāgojoties situācijai, kāzu svinību plāni tika krasi mainīti, un krāšņu dzīru vietā ar balli un muzikantiem laulības ostā Aigars un Eva iestūrēja tikai tuvāko cilvēku lokā. Savu īpašo dienu – kāzu jubileju – Aigars un Eva Fadejevi nosvinēja Monako kūrortā Montekarlo.

Fadejeva ir programmizstrādes uzņēmuma Rix Technologies līdzīpašniece, aizpērn žurnāla "Forbes" pētījumā atzīta par vienu no 50 veiksmīgākajām biznesa sievietēm Latvijā.

Kā liecina šogad 17. maijā noslēgtais laulības līgums, tā galvenais tiesību objekts ir nekustamais īpašums Brīvības gatvē. Šis īpašums, ko Eva pērn jūnijā nopirka no projektēšanas biroja "A.I.D.E." par 85 tūkstošiem eiro, tagad ir Fadejevas atsevišķa manta. Iepriekš šis 427 kvadrātmetru lielais īpašums piederējis AS" VEF Sporta klubs", un tajā atradusies gan sporta zāle, gan šautuve un ģērbtuve. Tāpēc nav izslēgts, lai gan vienīgā īpašniece tur ir Eva, saimniekos tur viņas vīrs – sporta terapeits, kas jau teju desmit gadu ir SIA "AF Workout" īpašnieks. Apgrozījums firmai gan nav diez ko dižs – pērn tas bija vien 644 eiro, toties reģistrēta 468 eiro peļņa.