foto: https://www.instagram.com/samantatina/
Samanta Tīna pēc "Eirovīzijas" saka lielu paldies: "Jā, esmu pēdējā vietā! Un, ziniet, nekaunos"
Slavenības
2021. gada 23. maijs, 13:26

Samanta Tīna pēc "Eirovīzijas" saka lielu paldies: "Jā, esmu pēdējā vietā! Un, ziniet, nekaunos"

Jauns.lv

65.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kas naktī uz svētdienu noslēdzās Roterdamas pilsētā Nīderlandē, uzvarējusi Itālijas rokgrupa "Maneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni", kas ieguvusi 529 punktus. Latvijas pārstāve Samanta Tīna piedalījās vien pusfinālā un tiesības piedalīties finālā neizcīnīja, un nu kļuvis zināms, ka konkurss viņai beidzies ar pašu pēdējo vietu. Taču dziedātāja uz šo raugās no gaišās puses - viņa savu sapni par Eirovīziju uzskata par piepildītu un sociālajos tīklos saka lielu paldies visiem atbalstītājiem un savai komandai. Savukārt nelabvēļiem piebilst: "Jūs mani tikai darāt stiprāku. Bučiņāāās!".

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon

"Jā! Šis Eirovīzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu! Paldies manai SUPER KOMANDAI! Jūs esat izcili!" viņa raksta.

Un jā, esmu pēdējā vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnas vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs!

foto: https://www.instagram.com/samantatina/

Un negatīviem komentētajiem vēlu savu kroni atrast! Jūs tikai mani darat stiprāku! Bučiņāāās!"

Jauns.lv jau ziņoja, ka "Eirovīzijas 2021" finālā piedalījās 26 valstis - 20, kas kvalificējušās pusfinālos, un sešas, kas finālam kvalificējās automātiski. Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon Is Rising", kura finālā neiekļuva.

Samanta Tīna uz tirkīzzilā paklāja Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanā

Roterdamā oficiāli atklāts 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju ar dziesmu “The Moon Is Rising” pārstāv konkursa “Supernova 2020” ...

gallery icon

Latvijas pārstāvis Eirovīzijas finālā pēdējo reizi iekļuva 2015.gadā, kad Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu "Heartbeat" pārvarēja pusfināla barjeru un konkursa finālā ierindojās 15.vietā.

"Eirovīzijas 2021" fināls: visi tā dalībnieki

gallery icon

"Eirovīzijas 2021" uzvarētāji - Itālijas pārstāvji "Maneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni"

gallery icon

"Eirovīzijas 2021" uzvarētāji Itālijas grupa "Maneskin" preses konferencē laistās ar šampanieti

gallery icon

"Eirovīzijas 2021" vadītājas transsievietes Nikijas de Jageres tērpi - abos pusfinālos un finālā

gallery icon