Slavenības
2021. gada 15. maijs, 18:11

Mailija Sairusa velta aizkustinošus vārdus šķirtajam vīram. Viņa Hemsvortu joprojām mīl

Jauns.lv

Kad Mailija Sairusa 2017. gadā izdeva dziesmu “Malibu”, dziedātāja neslēpa, ka tā ir par viņas līgavaini Laiemu Hemsvortu. Popzvaigzne pa šo laiku ir apprecējusies un izšķīrusies no Hemsvorta, taču aizvien glabā mīlestības jūtas pret austrāliešu aktieri. Ir pagājuši četri gadi, kopš skaņdarba izdošanas, un Sairusa viņam velta aizkustinošus vārdus.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

gallery icon

Mailija Sairusa šajā nedēļā savā “Instagram” blogā publiskojusi video, kurā redzama savā mājas studijā komponējam un izpildām balādi. Taču tie bija viņas vārdi, kas veltīti bijušajam vīram Laiemam Hemsvortam, kas saviļņojuši fanu sirdis.

“Šodien ir dziesmas “Malibu” ceturtā gadadiena,” raksta Sairusa. “Šīs dziesma ir par vietu un personu, kuru tolaik ļoti mīlēju. Šī mīlestība stāvēja pāri tam, ko es varētu raksturot kā brīvību un aizbēgšanu no realitātes.”

Mailija dziesmā runā arī par Malibu māju, kura reiz viņai bija kopīga ar Laiemu un kuru 2018. gadā iznīcināja postošie savvaļas ugunsgrēki.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas.

gallery icon

“2018. gadā es zaudēju māju un daudzus citus. Te būs video, kā es komponēju šo skaņdarbu savā mājas studijā,”  raksta Sairusa.

Mailijas fani neskopojās ar jaukiem atbalsta vārdiem, kā arī izteica minējumus, ka viņa joprojām būtu gatava dot vēl vienu iespēju savam bijušajam.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts atpūšas pludmalē

Dziedātāja Mailija Sairusa atpūšas Malibu pludmalē. Kamēr draugs aktieris Laiems Hemsvorts nododas sērfošanai okeāna viļņos, viņa bauda saulīti liedagā.

gallery icon

“Man patīk, ka tu tik pozitīvi spēj paskatīties pagātnē. Tas, ka tagad viss ir citādāk, nenozīmē, ka pagātne bijusi slikta,” raksta viena fane.

“Viņa joprojām dod tik daudz mājienu, ka nepārtopami aizvien ir iemīlējusies savā dvēseļu biedrā. Atliek cerēt,” rakstīja otra.

“Man ir sajūta, ka viņai Laiema pietrūkst,” komentēja trešā.

Baumo, ka Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts gadu mijā apprecējušies

Tā runā, ka Vecgada ballītē dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts apprecējušies. Viņi esot izmantojuši šo brīdi, kad kopā ...

gallery icon

Vēl decembrī Hovarda Sterna sarunu šovā dziedātāja apliecināja, “ka vienmēr mīlēs Laiemu”, ar kuru viņa apprecējās 2018. gadā, bet pirms tam desmit gadus bija kopā, vairākkārt šķiroties un atkal salabstot.

Runājot par uguns liesmās zaudēto Malibu māju, popzvaigzne atzina, ka šī piedzīvotā trauma pamudinājusi viņus ar Laiemu vienot dzīves laulības saitēm.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts 2012. gadā

gallery icon

Mailija uzskata, ka lielā mērā vainojams ir “finansiālais slogs”, kāds pārim radies pēc postošā ugunsgrēka, kad 2018. gadā viņi zaudēja savu kopīgo māju Malibu. Viņa uzskata, ka abi steigušies pēc iespējas ātrāk apprecēties, lai šādā veidā pārvarētu traumu par notikušo.

Divus gadus pēc šķiršanās Sairusa un Hemsvorts atkal manīti kopā

gallery icon

Hovardam Sternam sniegtajā intervijā Mailija pauda pārliecību, ka 2018. gada 23. decembrī viņas mājās Nešvilā nosvinētās kāzas bijusi liela kļūda.

Sairusa un Hemsvorts iepazinās 2010. gadā, kad abi vēl bija tīņi un kopā filmējās kinolentē “The Last Song”. Mīlas stāsts, ko viņi atveidoja uz ekrāna, drīz vien pārauga romantiskās jūtās arī patiesajā dzīvē.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts filmā „The Last Song”

gallery icon

“Mēs bijām kopā kopš 16 gadu vecuma,” norāda dziedātāja. “Bet tad nodega mūsu māja. Mēs bijām saderināti – es pat nezinu, vai mēs tā nopietni bijām maz domājuši par apprecēšanos.”

“Taču, kad zaudējām savu māju Malibu... Ja ieklausīsieties manā balsī pirms un pēc nelaimes, pamanīsiet atšķirību, jo šī trauma atstāja iespaidu uz manu balsi.”

“Es tobrīd biju Dienvidāfrikā un pat nevarēju atgriezties mājās. Mani mājdzīvnieki bija piesieti pie staba pludmalē.”

Mailija slavē, ka Laiems bijis īsts varonis un izglābis visus viņas mājdzīvniekus, pārliecinoties, ka tie ir drošībā, kad uguns liesmas jau neatgriezeniski plosīja māju.

Mailija Sairusa ar draugu Laiemu Hemsvortu apmeklē „Oskara” balvu vakara ballīti

gallery icon

“Es pazaudēju visu,” turpina Mailija. “Man bija [vēsturiskas] Polaroid fotogrāfijas ar Elvisu [Presliju]. Dažas vecmāmiņas bija man atdevušas savas Polaroid fotogrāfijas, kas uzņemtas no pirmajām rindām.”

“Es vienmēr sadraudzējos ar savu draugu vecmāmiņām, tāpēc varēju iegūt to mākslinieku relikvijas, kuri man bija dārgi.”

“Man bija tik daudz visa kā, un tas viss bija zudis. Tajā mājā biju sarakstījusi absolūti visas savas dziesmas.”

Mailija Sairusa ar draugu Laiemu Hemsvortu

gallery icon

“Ikviena fotogrāfija, ko vecāki bija man atdevuši, visi mani [ideju] uzmetumi. Es zaudēju visu.”

“Cenšoties to visu atkal sakārtot, tā vietā, lai teiktu ‘Ak, daba izdarīja ko tādu, ko es nekad nespētu pati; tā piespieda mani ļaut visam aiziet’, es metos tieši ugunī,” tēlaini salīdzina Sairusa.

Runājot par šo salīdzinājumu, Mailija paskaidrojusi: “Tas nav nekas neparasts, daudzi dzīvnieki tā izdara un iet bojā, piemēram, stirnas ieskrien degošā mežā.”

“Tevi vilina šis karstums un man, kā impulsīvam cilvēkam, kas nevēlas sēdēt rokas klēpī salicis, un nevēlas to visu palaist vaļā, bija sajūta – ‘Ko notikušais varētu dot mums pozitīvu?’”

Mailija Sairusa ar draugu Laiemu Hemsvortu

gallery icon

Viņa vēlējusies pieķerties vienam, kas bija vēl palicis, un visu uzmanību veltīja tam, lai pēc dažiem mēnešiem nosvinētu kāzas ar Laiemu.

“Es pieķēros tam, kas man no šīs mājas bija atlicis, kas biju es pati un viņš. Es patiešām ļoti, ļoti, ļoti mīlu un mīlēju viņu. Joprojām mīlu un vienmēr mīlēšu.”

Sešus mēnešu pēc kāzām ar Laiemu Hemsvortu paparaci pieķēra dziedātāju bučojamies ar Brodija Dženera bijušo līgavu Keitlinu Kārteri brīvdienu laikā pie Komo ezera Itālijā.

Mailija Sairusa un Keitlina Kārtere

gallery icon

Pēc fotogrāfiju nonākšanas atklātībā pāris paziņoja par šķiršanos, un divas nedēļas vēlāk Hemsvorts tiesā iesniedza oficiālu šķiršanās prasību.

“Bija pārāk daudz konfliktu... Kad es pārnāku mājās, es vēlos izjust drošu patvērumu pie kāda sāniem,” piebilst Sairusa. “Man nepatīk drāma un strīdēšanās.”

Mailija Sairusa ballītē Lasvegasā

Mailija Sairusa apmeklē saviesīgu sarkanā paklāja pasākumu Lasvegasā.

gallery icon