foto: Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs, publicitātes foto.
Pāragri mūžībā devusies astroloģe un šova "Precamies?!" eksperte Māra Ošuroka
Māra Ošuroka ar šova "Precamies?!" kolēģēm Binniju Ārbergu un Loti Gediņu.
Slavenības
2021. gada 13. maijs, 10:30

Pāragri mūžībā devusies astroloģe un šova "Precamies?!" eksperte Māra Ošuroka

Jauns.lv

Pēkšņi mūžībā devusies astroloģe Māra Ošuroka, kuru Latvijā visvairāk iepazina kā vienu no TV šova “Precamies?!” vadītājām. Māra mirusi neilgi pirms savas 51.dzimšanas dienas.

Kā sarunā ar ziņu portālu "Apollo.lv" apstiprinājusi Māras draudzene un astroloģe Guna Kārkliņa, viss noticis strauji un negaidīti: "Varu vien apstiprināt, ka Māras aiziešana mūžībā nav saistīta ar Covid-19.

Pirms mēneša viņai mediķi pēkšņi atklāja slimību un ievietoja slimīcā. Māras ģimene šobrīd izvairās no publiskiem komentāriem."

Astroloģes Māras Ošurokas dzīvība izdzisa slimnīcā, kur viņa mēnesi ārstējusies. 7. maijā tuvākie cilvēki atvadījās no Māras. 11. maijā astroloģei būtu apritējis 51 gads.

Siltus atvadu vārdus Mārai veltījis arī Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs, kurš ar astroloģi bijis pazīstams daudzus gadus.

"Nu kas tas par maiju? Vēl viena bēdīga ziņa pie manis šodien atlidoja...Mirusi mana pielūdzēja @maraosuroka no Rīgas... Šodien viņai paliktu 51 gads...

Neizturami sāpīgi, grūti apzināties, ka vairs ar mums nav kopā delikātā, gudrā, uzmanīgā, dzīvi mīlošā Māra. Viņa vienmēr bija kā eņģelis! Ļoti interesanta personība, vienmēr cienīju viņas viedokli.

Viņa bija ne tikai žurnāliste, kas raksta par zvaigznēm, bet arī zināja visu par zvaigznēm, jo bija astrologs un psihologs. 20 gadu garumā viņa par mani uzrakstījusi tik daudz labu rakstu, vienmēr bija mans Rīgas draugs medijos.

Māras Baltijas taktiskums vienmēr mani aizkustināja, un šo gadu laikā mēs kļuvām par īstiem draugiem. Skaistule Māra. Cik žēl...Gaišā piemiņā," savā "Instagram" profilā raksta dziedātājs.