Slavenības
2021. gada 8. maijs, 10:33

Elena Dedženeresa pārceļas dzīvot pie "Draugu" zvaigznes Kortnijas Koksas. Laulībā problēmu gan neesot

Jauns.lv

Populārā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa saviem faniem apzvēr, ka viņu nav piemeklējušas "nesaskaņas laulībā" ar sievu aktrisi un bijušo modeli Poršu de Rosi. Iemesls, kāpēc viņa pārcēlusies uz dzīvi pie seriāla "Draugi" aktrises Kortnijas Koksas, esot pavisam cits!

foto: The Ellen Show / BACKGRID/ Vida Press
Elena Dedženeresa un Kortnija Koksa.

Elena Dedženeresa šobrīd apmetusies labas savas draudzenes aktrises Kortnijas Koksas mājā Malibu. Savā šovā 63 gadus vecā TV personība ar aktrisi, kas devusi viņai jumtu virs galvas, iepazīstinājusi sekojoši: “Pasaule zina manu pirmo viešņu no nelielā seriāla “Draugi”, taču šobrīd es viņu pazīstu kā savu saimnieci.”

Elena Dedženeresa pārdod māju, no kuras 2020. gada vasarā attālināti vadīja savu šovu

gallery icon

Kortnija Koksa (56) par to tikai pasmējusies. “Es neuzskatu sevi par saimnieci, es uzskatu sevi par tavu istabas biedreni,” Elenas teikto komentējusi aktrise.

Kad Dedženeresa apvaicājās, vai viņa ir laba istabas biedrene, Koksa bija ar komplimentiem skopa. Viņa sacīja: “Ellen, teiksim tā: pirmkārt, tu zini, ka esi mans stila guru. Tāpēc es biju noraizējusies, ka apmetīsies pie manis, jo neesmu neko pārveidojusi. Es neesmu te bijusi gadu.”

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon

“Es sakopu māju un vannasistabā izvācu visu no labās puses, lai tev būtu brīva vieta atvilktnēs. Es biju patiešām gatava tevi uzņemt, bet tad nākamajā dienā mana asistente iegāja mājā pēc tam, kad tu aizgāji un es viņai jautāju ‘Kā izskatās? Vai viss ir kartībā?’ Viņa atbildēja – ‘Izskatās lieliski’. Es teicu ‘Parādi’, un tad pēkšņi pamanīju – “Pagaidi! Elenas zobu birste ir manā pusē. Kur gan palikusi mana kosmētika?’”

“Tā, ka tu būtībā esi briesmīga istabas biedrene. Tu piesavinājies manu un savu pusi.”

Elena Dedženeresa par 24 miljoniem pārdod māju okeāna krastā

gallery icon

Tikai pēc tam Elena paskaidroja, kāpēc nedzīvo ar sievu Poršu (48), bet izvelējusies apmesties pie Kortnijas Koksas.

“Man nav problēmu laulībā,” norādījusi Dedženeresa. “Es nedzīvoju pie Kortnijas tāpēc, ka esmu izmesta ārā pati no savas mājas.”

foto: CAMERA PRESS/Caroline Eluyemi / Vida Press
Elena Dedženeresa ar sievu Portiju de Rosi.

“Mēs pārdevām savu māju Beverlihilsā, un mums bija vajadzīga vieta, kur apmesties. Kortnija bija tik laipna un teica, ka varu palikt viņas mājā.”

Sākotnēji Elena par savu grezno māju Beverlihilsā prasīja 53,5 miljonus ASV dolāru, taču beigu beigās piekrita pārdot īpašumu par 47 miljoniem.

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

gallery icon

930 kvadrātmetru lielo īpašumu Elena un Porša nopirka vien 2019. gada maijā, par to samaksājot 42,5 miljonus ASV dolāru. Iepriekš māja piederēja grupas “Maroon 5” solistam Adamam Levainam.

Elenai un Poršai ir samērā bagāta pieredze ar dzīvesvietu maiņu. Viņas iegādājas īpašumus, tos renovē un tad pārdod par lielāku cenu. Aizvadīto gadu laikā Dedženeresa savus īpašumus pārdevusi dziedātājai Arianai Grandei, aktierim Hītam Ledžeram (1979-2008) un radio personībai Raienam Sīkrestam.

Ariana Grande par 6,745 miljoniem dolāru nopērk māju no Elenas Dedženeresas

gallery icon

Šobrīd Elena un Porša nav vēl paspējušas nopirkt jaunu māju, taču tas ir tikai laika jautājums. Elena pārāk ilgi neizmantos savas draudzenes Kortnijas Koksas viesmīlību.

Elena Dedženeresa nopērk māju par 15 miljoniem

Elenas Dedženeresas un Portijas de Rosi jaunā māja. Ilgus gadus šī bija aktrises un filantropes Mārdžorijas Lordas māja. Pēc viņas ...

gallery icon

Dedženersa un seriāla “Arrested Development” zvaigzne Porša de Rosi sāka satikties 2004. gadā un apprecējās četrus gadus vēlāk savas toreizējās mājas pagalmā.

Elena Dedženeresa pārdod dzīvokli ar 1 miljonu dolāru zaudējumu

Populārā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa dzīvokli Losandželosā pārdevusi par 5.85 miljoniem dolāru, lai gan tā sākotnējo cenu pirms pusgada ...

gallery icon

Elenas Dedženeresas 18.6 miljonu vērtā māja

Elenas Dedženeresas 18.6 miljonu vērtā māja,

gallery icon

Elena Dedženeresa par 45 miljoniem pārdod māju

Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un viņas dzīvesbiedre Portija de Rosi par 45 miljoniem ASV dolāru pārdod īpašumu, ko iegādājās ...

gallery icon