Ar šovu "Es mīlu tevi, Latvija!" TV zvaigznes svin sezonas atklāšanu. FOTO
Iepriekšējos gadus TV3 sezonu atklāja ar grandiozu balli. Šogad sezona tika sākta ar TV šova „Es mīlu tevi, Latvija!” ierakstu, kurā, protams, bija vadītājs Artūrs Skrastiņš, kā arī komandu kapteiņi Jana Duļevska un Valters Krauze.
2015. gada 13. augusts, 16:11

Ar šovu "Es mīlu tevi, Latvija!" TV zvaigznes svin sezonas atklāšanu. FOTO

Jauns.lv

Trešdien, 12. augustā, televīzijas kanāla TV3 zvaigznes pulcējās spēles „Es mīlu tevi, Latvija!” studijā „Sapņu fabrikā”, lai unikālā ierakstā svinētu rudens sezonas atklāšanu.

Pirms rudens sezonas sākuma kanāls TV3 ierasti rīko sezonas atklāšanas ballīti. Reizēm tā ir slēgta ballīte tikai darbiniekiem, reizēm – vērienīgs koncerts pa visu Latviju tiešraidē. Šoreiz kanāls nolēmis, ka jaunā sezona tiks ieskandināta spēles „Es mīlu tevi, Latvija!” laukumā, cīkstoties un citai citu atbalstot TV3 ētera „sejām”. TV ekrānā šo cīniņu redzēsim 30. augusta vakarā. Gan jāpiebilst, ka šis nebūs pastāvīgs svētdienu vakaru jampadracis, bet gan viens spēles speciālizlaidums, kam turpinājums nesekos.

Uz ierakstu, svinīgi saposušies, sanāca daudzu iemīļotu raidījumu un seriālu pārstāvji. Spēles vadītāja godā turpināja iejusties aktieris Artūrs Skrastiņš, arī komandu kapteiņi ir ierastie – Valters Krauze un Jana Duļevska. Valtera komandā redzēsim Ilzi Jaunalksni, Aneti Krasovsku un Jāni Šipkēvicu senioru, Janas – Baibu Sipenieci-Gavari, Kristapu Rasimu un Ediju Bošu. Atbalstīt kolēģus ieradās Baiba Zūzena, žurnālisti Kristīne Žilde, Arnis Krauze, Kristīne Anže, Ēriks Palkavnieks, raidījuma vadītāja Anna Rozīte, aktieri Andris Bulis, Zane Daudziņa, Māris Bezmers, Evija Skulte, Līga Zeļģe un citi.

Pēc apmēram piecu stundu ilgas filmēšanas, ko jo karstāku darīja augustam netipiski augstā gaisa temperatūra, spēles dalībnieki svinības turpināja ballītē, kas ieilga pēc pusnakts.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica