foto: Marion Curtis/Starpix/Shuttersto
Kā Kardašjana kalpoja Hiltonei jeb Slavenības, kas pašas reiz bija slavenību padotie
Parisa un Kima.
Slavenības
2021. gada 1. jūnijs, 07:07

Kā Kardašjana kalpoja Hiltonei jeb Slavenības, kas pašas reiz bija slavenību padotie

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Sen senos laikos, kad paši vēl nebija slavas zenītā, šie cilvēki ar savu darbu palīdzēja citām slavenībām.

Realitātes šovu skola

Bez tā, ka viņas bija draudzenes kopš vidusskolas, par realitātes šovu zvaigznes Nikolas Ričijas asistenti kļuva topošā, nākamā realitātes šovu zvaigzne Hloja Kardašjana.

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Nikola un Hloja.

“Kopā mācījāmies, un viņa bija viena no manām labākajām draudzenēm. Pēc šova "Vienkāršā dzīve" viņai vajadzēja palīdzību, bet man vajadzēja darbu,” vienkāršo recepti atklājusi Hloja, kas nu jau ir atpazīstamāka par pašas bijušo priekšnieci.

Gadījuma darbiņš

Pirms kļūt par seriāla "Suits" zvaigzni un karaliskajām laulībām ar princi Hariju Megana Mārkla paralēli kino provēm izmantoja savas kaligrāfijas prasmes vietējā Beverlihilsas dāvanu iesaiņošanas un grāmatu iesiešanas uzņēmumā "Paper Source".

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

Piepelnoties kā ārštata darbiniece, viņa bija mūziķa Robina Tika un nu jau viņa bijušās sievas aktrises Polas Patones kāzu ielūgumu autore 2005. gadā. “Megana savu darbu paveica lieliski,” Polai nekas cits neatliek kā hercogieni uzlielīt.

foto: Vida Press
Robins un Pola.

Auklīte

foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstoc
Lena un Zaks.

Tagad seriāla "Meitenes" autore un aktrise Lena Danema tērpjas dizainera Zaka Pozena vakartērpos, bet reiz viņš bija meitenes auklīte un frizieris. “Ak Dievs, man bija kādi 17 vai 18 gadi, un mans darbs bija viņu aizvest uz mūsu skolu. Sapinu viņai matus, paņēmu pie rokas un aizvedu uz vilcienu,” atceras dizainers.

Arī dienesta romāns

Dženna un Džastins.

Pirms aktrise Dženna Devana, pateicoties lomai filmā "Solis augšup" (2018), kļuva par kino zvaigzni, viņa bija mūziķa Džastina Timberleika fona dejotāja. Kā arī – neilgu laiku mīļotā sieviete. “Kādu īsu laika periodu arī bijām attiecībās. Bijām draugi, tad draugi attiecībās un tagad vienkārši labi draugi,” ir izteikusies Dženna. Un, lai gan sieviete šo laiku raksturo kā “traku un mežonīgu”, tas neesot arī “tik kaislīgs, kā visi domā”.

Mācīties no labākās

foto: Marion Curtis/Starpix/Shuttersto
Parisa un Kima.

Laiku pirms Kimas Kardašjanas lielās slavas “slavena ar neko” bija arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone. “Viņa, es atzīstu, burtiski iniciēja manu karjeru,” paziņojusi Kima, kas tolaik bija Parisas asistente un kuras pienākumos ietilpa slavenību (viņu vidū – tenisiste Serēna Viljamsa un modele Sindija Krauforde) garderobju organizēšana.

“Strādāju ar Parisu, kārtoju skapjus, atbrīvojos no mantām un pārdevu tās eBay, un tad atkal no jauna iepirkos viņas un viņu vietā. Tas bija mans darbs, un man tas ļoti patika,” rezumē realitātes šovu zvaigzne.

Megazvaigznes tapšana

foto: CAMERA PRESS/LNC / Albert Monroe
Kanje Vests un Jay-Z.

Pirms profesionālās un personīgās attiecības ar mūziķi Jay-Z tika sabojātas, Kanje Vests bija viņa padotais – Jay-Z ierakstu kompānijas "Roc-A-Fella Records" (1996) dziesmu autors. Pēc sešiem gadiem savā singlā "Big Brother" Kanje publiski pateicās par ieguldījumu: “Viņš izcēla mani no mammas paspārnes un tad palīdzēja mammai dabūt paspārni.”

Sliktākā darbiniece Mindija

Mindija un Konans.

Kad aktrise Mindija Kalinga bija 19 gadu veca koledžas studente, viņa stažējās pie savas autoritātes TV programmu vadītāja Konana O’Braiena. “Biju pasaulē sliktākā stažiere. Vēlējos strādāt šovā, nevis mācīties, kā kopēt dokumentus. Es nedarīju darbu, kas bija manos pienākumos, es tikai sekoju tev pa pēdām,” pēc gadiem, būdama Konana O’Braiena vakara šova viese, atzina aktrise.

No statistes, asistentes par aktrisi

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida P
Elisone Viljamsa.

Pateicoties tēva ziņu raidījuma vadītāja Braiena Viljamsa kontaktiem, seriāla "Meitenes" aktrise Alisone Viljamsa 2008. gadā bija aktrises Tīnas Fejas otrā asistente (kad viņa filmējās komēdijās "Mana bērna māte" un "30 Rock").

“Biju filmas "Kompanjoni" (2006) producenta asistente, vienu vasaru – aktrises Tīnas Fejas asistente, Mārtina Skorsēzes drāmas "Pagrīdes impērija" (2010) statiste un tad – seriāla "Meitenes" varone,” savus karjeras pakāpienus izklāstījusi jaunā aktrise.