Slavenības
2021. gada 14. aprīlis, 14:11

Holivudas zvaigzne Kriss Hemsvorts uzskata, ka āriene traucē viņa karjerai

Jauns.lv

Austrāliešu aktieris Kriss Hemsvorts, kurš skatītājiem vislabāk zināms ar Tora lomu “Marvel Studios” filmās, pažēlojies par savu ārieni. Izrādās, ka atlētiskā ķermeņa uzbūve traucējot viņam veiksmīgi attīstīt iesākto kino karjeru.

Kriss Hemsvorts kā Tors

gallery icon

“Nopietnām lomām ir nepieciešama estētika. Kultūrismu vērtē kā iedomību. Tajā pašā laikā, ja es nedaudz pieņemtos svarā vai, gluži pretēji, kļūtu ļoti tievs, mani, visticamāk, varētu nosaukt par nopietnu aktieri,” “Marvel Studios” filmu zvaigzne pažēlojies intervijā izdevumam “The Telegraph”.

Hemsvorts uzskata, ka regulāri un intensīvi treniņi viņu ir padarījuši par profesionālu sportistu. Viņš ar treniņiem nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadu.

Kinoaktieris arīdzan atzinis, ka koronavīrusa pandēmija nedaudz izmainījusi viņa attieksmi pret sportu. Pēc viņa teiktā, vairāk brīvā laika karantīnas laikā ļāva saskatīt, kā viņš var kontrolēt savu ķermeni.

Pasaules seksīgākais vīrietis Kriss Hemsvorts

gallery icon

Atgādināsim, ka 37 gadus vecais Kriss Hemsvorts ir austrāliešu aktieris, kuram popularitāti atnesušās lomas tādās filmās kā “Tors” (2011), “Atriebēji” (2012), “Tors: Tumsas karaļvalsts” (2013), “Atriebēji: Ultrona laikmets” (2015), “Tors: Ragnarjoks” (2017), “Atriebēji: Bezgalības karš” (2018) un “Atriebēji: Noslēgums” (2019), kā arī Kima Haida loma Austrālijas TV seriālā “Home and Away” (2004-2007). Kriss filmējies arī tādās filmās kā “Zvaigžņu ceļš” (2009), “Ideālā izglābšanās” (2009), “Būda mežā” (2012), “Sniegbaltīte un mednieks” (2012) un “Sarkanā rītausma” (2012). Arī viņa brāļi Laiems un Lūks ir aktieri.

Kriss Hemsvorts sērfo Kostarikā

2014. gada augustā austrāliešu aktieris Kriss Hemsvorts pavadīja brīvdienas Kostarikā, kur nodevās sērfošanai.

gallery icon

Krisa Hemsvorta ikdiena

gallery icon

Kriss Hemsvorts izrāda savu atlētisko augumu

gallery icon