Slavenības
2021. gada 9. aprīlis, 15:22

Daniels Kreigs saņems rekordlielu honorāru, ja atgriezīsies vecajā lomā. Un tas nav Bonds!

Jauns.lv

53 gadus vecais Daniels Kreigs jau pavisam drīz būs viens no vislabāk apmaksātajiem savas paaudzes aktieriem. Par diviem filmas “Uz nažiem” (“Knives Out”) turpinājumiem viņš saņems summu, kas rakstāma ar deviņiem cipariem!

Daniels Kreigs filmā “Uz nažiem” (2019)

gallery icon

Daniels Kreigs nesen kā parakstījis izcili veiksmīgu līgumu par dalību nākamajā divās ekscentriskā detektīva “Uz nažiem” filmās. Šis kino darbs 2019. gadā ierindojās veiksmīgāko kases grāvēju skaitā.

Izdevums “The Hollywood Reporter” informē, ka par filmēšanos abos kinolentes trupinājumos Kreiga bankas konts papildināsies par 100 miljoniem ASV dolāru – proti, 50 miljoniem dolāru par katru no filmām. Pateicoties šim darījumam, viņš kļūs par vienu vislabāk apmaksātajiem aktieriem visā kino industrijas vēsturē. Salīdzināšanai: par Džeimsa Bonda lomu trīs ekranizējumos 2013. gadā Kreigs honorārā saņēma 49 miljonus ASV dolāru. Tagad viņam maksās 50 miljonus ASV dolāru tikai par vienu filmu vien!

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon

Šobrīd par vislabāk apmaksāto aktieri Holivudā uzskatāms Dveins Džonsons. Par lomu filmā “Ātrs un bez žēlastības: Hobss un Šovs” viņš saņēma 89,4 miljonus ASV dolāru.

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Tiesības demonstrēt filmas “Uz nažiem” turpinājumus ieguvis populārais straumēšanas kanāls “Netflix”, un viņiem nācies šķirties no ļoti lielas summas. Runā, ka ekskluzīvās tiesības uz šo filmu izrādīšanu kompānijai izmaksājušas 469 miljonus ASV dolāru. Šis ir uzskatāms par vienu no vērienīgākajiem darījumiem visā “Netflix” pastāvēšanas vēsturē.

Daniels Kreigs nopērk sev dārgu mašīnu, bet pārvietojas kājām

gallery icon

“Uz nažiem” ir ekscentrisks detektīvstāsts par rakstnieka Harlana Trombija ģimeni. Dienu pēc Trombija jubilejas viņu atrod mirušu paša guļamistabā. Izmeklēšanā iesaistās privātdetektīvs Benuā Blanks (Daniels Kreigs), kurš atšķetina ne tikai rakstnieka nāvi, bet arī viņa radinieku briesmīgos noslēpumus.

Daniels Kreigs kļuvis par blondīnu

Britu aktieris Daniels Kreigs vislabāk pazīstams kā slavenā slepenā aģenta Džeimsa Bonda atveidotājs. Taču šobrīd viņš kļuvis par blondīnu un ...

gallery icon

Filmu atzinīgi novērtēja kā skatītāji, tā kino kritiķi. Ekranizējums saņēmis augstu atzinību arī prestižās balvu ceremonijās. Filma bija nominēta vienai “Oskara” balvai”, kā arī izvirzīta 3 “Zelta globusu” nominācijām un vienai britu “BAFTA” balvai.