foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dagmārai Legantei prāts mierīgāks kļūst sportojot
Savulaik žurnālam "Kas Jauns" Dagmāra atzina, ka viņas slaiduma noslēpums esot galvenokārt kustības, kā arī pareiza un veselīga ēdiena izvēle.
Slavenības
2021. gada 25. marts, 05:49

Dagmārai Legantei prāts mierīgāks kļūst sportojot

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr daudzi gaužas par mājsēdes laiku, kurā uzkrājušies liekie kilogrami, TV seja Dagmāra Legante-Celmiņa var rādīt priekšzīmi – viņa saglabājusi apbrīnojami slaidu augumu.

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" TV personība ne tikai ievietojusi efektīgu fotogrāfiju, kurā redzama, sportojot savas mājas izveidotajā sporta zālē pagrabstāvā, bet arī saviem sekotājiem stāsta par sporta nozīmi ikdienā: “Cenšos. Ne vienmēr sanāk regulāri… Bet tik un tā… Tāds lepnums pašai par sevi, ja treniņš sanācis un esmu sevi pamocījusi. Tas kaifs pēc tam ir superīgs. Galvenais aizvilkt sevi uz vietu, kur var pasportot: ārā, lielajā istabā, guļamistabā – vienalga! Manā gadījumā vispār nav attaisnojuma, jo jānoiet tikai pagrabstāvā.”

Dagmāra pateicīga visiem treneriem, kuri attālināti vada treniņus, dod padomus, motivē būt veselīgiem, mudina turpināt sportot, rūpēties par sevi un savu fizisko un garīgo veselību. “Ja mēs izlādējamies sportojot, prāts kļūst mierīgāks,” uzsver Legante.

Daiļā Dagmāra Legante šovos

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!