foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - romantiska komēdija par žilbinošo Losandželosu un pašmāju detektīvu piedzīvojumi
Kadrs no filmas "Augstā nots".
TV
2021. gada 23. marts, 18:45

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - romantiska komēdija par žilbinošo Losandželosu un pašmāju detektīvu piedzīvojumi

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ skatieties romantisku komēdiju "Augstā nots", aizraujošu seriālu "Plūsma" un Emī un Rū jaunos piedzīvojumus.

Talants un ego

"Augstā nots" ("The High Note") ir stāsts par Losandželosas žilbinošo pasauli un Greisu Deivisu – superzvaigzni, kuras talants un ego sasniedza neticamus augstumus.

Megija ir Greisas privātā asistente, kas iestrēgusi darbu jūklī, tomēr turpina tiekties uz savu bērnības sapni – kļūt par mūzikas producenti. Kad Greisas menedžeris viņai piedāvā izvēli, kas varētu izmainīt viņas karjeru, Megija un Greisa kopā nāk klajā ar plānu, kas mainīs abu dzīves.

Romantisko komēdiju kritiķi slavē par aktierspēli – un spožu zvaigžņu filmā tiešām netrūkst: lomās ir Dakota Džonsone, Bils Pulmens, Edija Izarda, reperis Ice Cube, "Grammy" balvas ieguvējs Diplo un pat Holivudas veterāne Melānija Grifita. Muzikālo drāmu skatieties "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Briesmas ir tavā prātā

Tuvā nākotnē augsto tehnoloģiju implants savieno mūs ar “Plūsmu”.

Toma tēvs radīja “Plūsmu”, bet Toms no tās baidās. Kad ar tās lietotājiem sāk notikt savādas un vardarbīgas lietas, Tomam jādara viss, ko spēj, lai pasargātu ģimeni no tēva radītā. Bet kā aizbēgt no briesmām, ja tās ir tavā prātā?

Seriālu "Plūsma" ("The Feed") skatieties "Shortcut Films" latviešu vai angļu valodā.

Emī un Rū piedzīvojumi

Ģimenes jaunākajiem locekļiem piedāvājam lūkoties Emī un Rū piedzīvojumu otrajā sezonā.

Seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšana

Kadri no seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšanas.

gallery icon

Izklaidējošajā un izglītojošajā "Tet studio" piedāvātajā detektīvseriālā bērniem galvenie varoņi Emīlija un Rūdis jeb Emī un Rū risina visdažādākos pasaules glābšanas uzdevumus. Jau zināmajā Čimpiņ Rimpiņ aģentūrā kopā ar abiem slepenajiem aģentiem Emī un Rū pasaules glābšanas uzdevumos turpinās darboties arī digitālais tēls Pasaules Labklājības Uzturēšanas Ierīce jeb PaLaUzIs. Skatītāji varēs sekot līdzi mīklainiem notikumiem un atkal satikt Sētnieci, kādu svešinieci, ekstrasensu un citus iesaistītos.

Skatieties aizraujošo seriālu "Shortcut Films".