Slavenības
2021. gada 17. marts, 19:05

"Man šis cilvēks visu laiku bija jāredz" Demijas Lovato skaudrā atzīšanās - viņa tikusi izvarota

Jauns.lv

Dziedātāja Demija Lovato dokumentālajā filmā par sevi atklājusi, ka pusaudža gados, kad strādājusi "Disney Channel" viņa izvarota, vēsta ārvalstu tabloīdi.

28 gadus vecā mūziķe dokumentālajā filmā "Demija Lovato: dejot ar velnu" (Demi Lovato: Dancing with the Devil) pastāstījusi, ka vainīgais par izdarīto nav saņēmis nekādu sodu.

Dziedātāja neatklāj izvarotāja personību, tikai norāda, ka pēc notikušā viņai "šis cilvēks visu laiku bija jāredz". "Es klusēju, jo man vienmēr bija ko teikt un es noguru atvērt savu muti," sacīja Levato.

Par baiso pagātnes notikumu Demija saka: "Mēs satikāmies, bet es teicu, hei, tas neies tālāk. Tam nebija nozīmes. Tas tika izdarīts tāpat. Es sev teicu, ka tā ir mana vaina, jo es iegāju vienā istabā ar viņu." 

Dziedātāja un aktrise Demija Lovato

gallery icon

Filmā dziedātāja runā arī par "apsolījuma gredzenu", ko nesāja vairākas jaunās zvaigznes iekaitot Demiju un "Jonas Brothers". Tas bijis kā simbolisks solījums nodarboties ar seksu tikai pēc kāzām.

"Nu, ko? Man ir jāvēršas pie publikas pēc tam, kad esmu pateikusi, ka man ir solījuma gredzens? Sešus mēnešus vēlāk man būtu jāsaka, ka man bija sekss, lai gan tā bija izvarošana? Daži cilvēki to tā neredzēs."

Saskaņā ar slavenību žurnāla "People" rīcībā esošo informāciju, Demija arī drosmīgi atzinusies: "Man radās smadzeņu bojājumi, ar kuru blaknēm es cenšos tikt galā aizvien. Es nevadu automašīnu, jo manai redzei ir neredzamās zonas." 

"Man piedevām ilgu laiku bija problēmas ar lasīšanu. Man tas bija liels notikums, kad varēju izlasīt grāmatu. To varēju tikai aptuveni divus mēnešus vēlāk, jo mana redze bija ļoti samiglota." 

Dokumentālo filmu par Demijas Lovato skarbo pieredzi ar narkotikām un teju letālo iznākumu, interesanti varēs skatītes "YouTube", sākot no 23. marta. Demija tajā stāstīs gan par to, kā bērnībā kļuva par Disneja filmu zvaigzni, gan savām problēmām ar garīgo veselību un izārstēšanos no atkarībām.