foto: abc/shutterstock/vida press
Lopesa maz maksā, Klūnijs pieskata alkohola bāriņu - asistenti atklāj slavenību noslēpumus
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2021. gada 14. marts, 10:20

Lopesa maz maksā, Klūnijs pieskata alkohola bāriņu - asistenti atklāj slavenību noslēpumus

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Vai kaut reizi esat vēlējušies uzzināt, kādas ir slavenības reālajā, ikdienas dzīvē? Kā skaidro slavenību asistenti un mājkalpotāji – viņi mājās ir vēl dīvaināki nekā kino ekrānos, video klipos un citur.

Skopulis Džordžs

Viens no slavenākajiem pāriem pasaulē - Džordžs un Amala Klūniji

gallery icon

Aktieris Džordžs Klūnijs tik ļoti mīlot savu mājas bāriņu, ka atzīmē katras alkohola pudeles tilpumu, lai mājkalpotājiem nepaslīdētu kāja pagaršot viņa izsmalcinātos dzērienus. Iespējams, tas ir skopums, iespējams, vēlme, lai darba laikā visi būtu pie skaidras saprašanas.

Sveču māne

Supermodele Naomi Kempbela uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Ar supermodeli Naomi Kempbelu esot grūti sadarboties. To var apstiprināt arī viņas daudzie asistenti, kuriem bez citiem darba pienākumiem esot viesnīcu numuriņi jāiekārto pēc noteiktiem standartiem. Kā skaidro asistente Rebeka Vaita: “Mājkalpotājām jāizkravā mantas, jāizgludina un jāsaloka drēbes. Jāizvāc viss mini bāra saturs. Jānovieto 25 sveces ar liliju aromātu noteiktos punktos – 5 vannas istabā, 10 guļamistabā un 10 dzīvojamajā istabā.” Protams, ne jau kuras katras, bet zīmola Diptyque sveces par 65 dolāriem gabalā.

Vampīrs

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Aktrise Demija Mūra sevi vēlas redzēt noteiktā gaismā. Tāpēc viņas māja tiekot apgaismota tikai un vienīgi ar siltas oranžīgas nokrāsas spuldzītēm. Un, lai būtu garantija maigam spoguļattēlam, pagrabā esot grēdas ar spuldzīšu kastēm. Ja nu tās kādreiz izņems no ražošanas.

Uzvilktās garšas kārpiņas

Metjū Makonehijs ar ģimeni un sportojot

gallery icon

Aktiera Metjū Makonehija šefpavāram nākas zvaigzni atstāt divatā... ar ēdienu. Jo ēdiens viņam sagādājot tādu baudu, ka viņš skaļi komentējot tā garšas un savas izjūtas. Viņa garšas kārpiņas esot tik jutīgas, ka no iecienītākajiem ēdieniem viņam pat metoties zosāda.

Par grūtu

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon

Mūziķes Meraijas Kerijas asistenti nav augstās domās par savu priekšnieci. Iemesls? Viņa nespējot pat sev izmazgāt un izķemmēt matus: “Viņai tam ir profesionāļi salonā vai palīdz asistents. Tāpat pat cenšoties viņa nespētu tikt galā arī ar mikroviļņu krāsni.” No otras puses, ja ir iespēja, kāpēc gan neļauties profesionāla meistara pieskārieniem?!

Sterilā pēcpuse

Madonnai 60!

gallery icon

Izrādās, popmūzikas karaliene Madonna ir tik liela germofobe, ka viņai ir īpašs asistents – “tualetes tīrītājs”. Asistenta pienākumos ir telpas sagatavošana karalienes uznācienam un mūžīga palīdzība ar dezinfekcijas pudeli pie rokas. Bez šiem tīrības noteikumiem arī pārējiem mājkalpotājiem ir striktas prasības – makrobiotiskas diētas ievērošana un aizliegti TV un laikraksti.

Profesionāls apskāviens

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon

Personīgā asistenta darba pienākumos ietilpst slavenības visu nepieciešamību 100 % nodrošināšana. Mūziķes Lady Gaga gadījumā tā nav tikai ēdiena un citu organizatorisko lietu kārtošana, bet arī prasība gulēt vienā gultā. Ne tikai kopā aizmigt, bet arī apskaut un, ja ir slikts sapnis, paturēt rociņu.

J. Lo – pay low

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon

Multimiljonāre, mūziķe, aktrise Dženifera Lopesa ir aizmirsusi pati savu pieticīgo pagātni. Baumo, ka tā dēļ asistenti un mājkalpotāji viņai ir devuši neglaimojošu, bet asprātīgu iesauku – vārdu spēli, kas atvasināta kā rīme no J. Lo un skan “pay-low” jeb zems atalgojums. Iemesls – viņi saņem uz pusi mazāku attalgojumu nekā šādās pozīcijās pie citām slavenībām pieņemts, bet strādā 12 stundas dienā, 6 dienas nedēļā.