foto: Ekrānuzņēmums
Trakumi kaimiņzemē, apbrīnojamā daba... Kāds ir šonedēļ skatītāko video Top 5?
Nedēļas skatītāko video Top 5
Trakā pasaule
2021. gada 28. februāris, 05:20

Trakumi kaimiņzemē, apbrīnojamā daba... Kāds ir šonedēļ skatītāko video Top 5?

Jauns.lv

Šonedēļ Jauns.lv skatītājus visvairāk piesaistījuši kuriozi no Krievijas, soctīklu video no pasaules, skaisti dabas skati un pašmāju aktualitātes.

  • Pat nedēļu neiztikt bez kārtējiem kurioziem no "lāču kaimiņzemes". Šoreiz Krievija izcēlusies ar diplomātu atgriešanos no Ziemeļkorejas, kurā slēgtas robežas un apturēti pasažieru pārvadājumi. Diplomātiem nācās pašiem piepūlēties un ripot mājup vien ar drezīnas palīdzību.
  • Zināms arī, ka Krievijā jau no bērnības tiek trenēts "spēcīgs hokejs". Šoreiz interneta dzīlēs ieplūdis video, kas uzņemts bērnu hokeja treniņā. Ar vienu roku pie krāgas, bet ar otru - atvēzējies un sit. Šo tradicionālā hokeja elementu, kā redzams, Krievijā māca jau sākumskolas vecumā.
  • Skaisti dabas skati vienmēr cilvēkiem izraisījuši pozitīvas emocijas, tāpēc nav brīnums, ka viens no nedēļas skatītākajiem video ir reta kaktusa atplaukšanas brīdis laika paātrinājumā. To publicējusi Kembridžas Universitāte, kas ārkārtīgi lepojas ar šī zieda uzziedēšanu savās mājās. Nedēļas gaitā arī izrādījās, ka šāds pats augs Latvijā uzziedējis jau 2017. gadā.
  • Šonedēļ neiztikām arī bez dzīvnieku video. Tiesa, šoreiz nedz kaķis, nedz suns nebija tas, kas pievērsa Jauns.lv skatītāju uzmanību. Skati, kas psiholoģiski nomierina un mazina trauksmi - no vilnas tiek atbrīvota aita.
  • Kadri, kurus liela daļa Latvijas iedzīvotāju gribējuši redzēt jau 10 gadu garumā, bija šīs nedēļas pirmajā vietā. Pagaidām gan ar mazuma piegaršu, tomēr vismaz - Aivaru Lembergu apcietina tiesas zālē.
Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram