Slavenības
2021. gada 13. februāris, 09:14

Par godu Dženiferas Anistones 52. dzimšanas dienai stilists publisko intīmu viņas fotogrāfiju

Jauns.lv

11. februārī seriāla “Draugi” zvaigznei Dženiferai Anistonei bija 52. dzimšanas diena. Par godu šim datumam gaviļnieces stilists sociālajos tīklos padalījies ar drosmīgu fotogrāfiju, savukārt Dženifera savā jubilejā saņēmusi apsveikumus - kā no faniem, tā sava bijušā vīra.

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon

Ar aktrises jaunāko fotogrāfiju padalījies viņas personīgais frizieris Kriss Makmilans, ar kuru Dženifera sadarbojas jau daudzu gadu garumā. Šobrīd abi strādā pie platformas “Apple TV+” panākumus guvušā seriāla “The Morning Show” turpinājuma. Sociālajos tīklos publiskotajā fotogrāfijā Anistone iepozē, sēžot ādas krēslā. Viņai mugurā ir krekliņš pasteļtonī, tas atgādina stilīgu kombinē.

Pēc kāda laika Kriss padalījies ar vēl vienu fotogrāfiju. Šoreiz ar senu attēlu no seriāla “Draugi” pirmo uzņemšanas sezonu aizkulisēm, kad aktrise iemantoja popularitāti ar savu “Reičelas frizūru”.

Seriāls “Draugi”

gallery icon

Tieši Makmilans bija tas cilvēks, kurš karjeru tikko uzsākušajai aktrisei piedāvāja kardināli mainīt tēlu un riskēt sevi pieteikt jaunā veidolā.

Šajā arhīva fotogrāfijā Dženifera sēž, ar rokām apņēmusi kājas, un pacietīgi gaida, kad frizieris būs pabeidzis veidot viņas matus. “Kad viss tikai sākās... Šķiet, tas bija tikai vakar. Mīlu tevi,” pie attēla pierakstījis Kriss.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon

Gaviļnieci dzimšanas dienā sociālajos tīklos publiski apsveicis arī viņas bijušais vīrs aktieris Džastins Terū. Šķirtais dzīvesbiedrs, ar kuru Anistone saglabājusi draudzīgas un cieņas pilnas attiecības, padalījies ar melnbaltu fotogrāfiju, kurā aktrise iemūžināta, stāvot uz kāpnēm.

foto: Instagram

Zem fotogrāfijas Terū aizkustinoši atzinies mīlestībā bijušajai sievai, atgādinot par mīļvārdiņu, kādā agrāk vienmēr vērsās pie Anistones: “Daudz laimes dzimšanas dienā, Džena. Mīlu tevi, Bī.”

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon

2020. gada septembrī Dženifera pirmo reizi 19 gadu laikā uz ekrāna atkal apvienojās ar savu pirmo vīru Bredu Pitu. Mākslinieki piedalījās astoņdesmitajos gados populārās pusaudžu komēdijas-drāmas “Ātrās pārmaiņas Ridžmontas vidusskolā” (“Fast Times at Ridgemont High”) scenārija labdarības lasījumā. Saskaņā ar sižetu bijušajam laulātajam pārim bija jāatveido viena no atklātākajām filmas ainām.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon