foto: no "Facebook"
Arnis Krauze un Edijs Bošs bļitko kā kino leģendas Pāvuls un Liepiņš
Edijs un Arnis copē.
Slavenības
2021. gada 8. februāris, 09:15

Arnis Krauze un Edijs Bošs bļitko kā kino leģendas Pāvuls un Liepiņš

Žurnāls "Kas Jauns"

Kur ziemas salā var sastapt īstus vīrus? Protams, uz ledus! Un ne jau spēlējot ledus hokeju, bet gan zivis ķerot. Zemledus makšķerēšana aizrāvusi arī TV3 personības Ediju Bošu un Arni Krauzi.

“TV3 Edijam jau trīs zivtiņas,” sociālajā vietnē "Facebook" vēsta ziņu moderators Arnis Krauze, kas kolēģi uz bļitkošanu bija uzaicinājis savos laukos Liezērē. Abi bija silti saģērbušies, apbruņojušies ar mitrumizturīgiem apaviem, cepurēm un cimdiem, tāpēc mierīgi, bez drebināšanās varēja ķert adrenalīnu, no āliņģiem velkot laukā zivteles.

Krauzes kādreizējā kolēģe, Latvijas Televīzijas žurnāliste Sandra Freiberga, ieraugot kolēģu publiskoto bildi, priecājās: “Es tieši šādu skatu atceros no sena LTV raidījuma, kur šo dara Eduards Pāvuls un Harijs Liepiņš un tā baudkāri sarunājas. Tajos laikos tas bija kaut kas avangardisks TV vidē! Jūs šo bildi kopējat 2021. gadā!” Arnis uz Sandras komentāru atbildēja, ka viņas minēto epizodi, kas tapusi pirms teju 34 gadiem un par godu Harija Liepiņa 90. jubilejai publicēta "YouTube", ir vairākkārt noskatījies.

Citas interesantākās ziņas meklējiet žurnālā "Kas Jauns"!