foto: AP/Scanpix
Meraijas Kerijas vecākā māsa iesūdzējusi dziedātāju tiesā
Dziedātāja Meraija Kerija
Slavenības
2021. gada 4. februāris, 06:21

Meraijas Kerijas vecākā māsa iesūdzējusi dziedātāju tiesā

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas (50) vecākā māsa Alisone Kerija (58) iesūdzējusi mūziķi tiesā par "emocionālajām ciešanām", ko radījuši mākslinieces 2020.gadā izdotie memuāri "The Meaning of Mariah Carey".

Alisones Kerijas prasība pret Meraiju Keriju Ņujorkas apgabala augstākajā tiesā tika iesniegta pagājušajā pirmdienā. Viņa pieprasa vismaz 1,25 miljonu ASV dolāru (1,1 miljona mārciņu) kompensāciju. Alisone apsūdz Meraiju "bezsirdīgā, ļaundarīgā, atriebīgā, nicināmā un pilnīgi nevajadzīgā publiskā pazemošanā".

Dokumentos izklāstīts, ka Alisone, kura tiesvedībā pārstāv sevi pati, ir "smagi nomākta un neraksturīgi raudulīga kopš atbildētājas grāmatas izdošanas un tagad, pēc ilga atturības laika, atkal sākusi pārmērīgi lietot alkoholu".

Zināms, ka Meraija Kerija savos memuāros vecāko māsu skarbi kritizējusi. Viņa apgalvo, ka māsa būtu gatava "pret narkotikām iemainīt ķermeni", ka viņa tolaik 12 gadus vecajai Meraijai devusi diazepāmu un kokaīnu, un ka Meraija guvusi trešās pakāpes apdegumus pēc tam, kad Alisone viņai uzlējusi verdošu tēju.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon

"Pagāja gadi, līdz es atkal spēju paciest vienkāršus muguras glāstus, jo lielākā daļa ādas tika traumēta un tai vajadzēja atjaunoties," grāmatā atklāj dziedātāja.

Tāpat Meraija Kerija atklājusi, ka reiz Alisone atstājusi viņu vienu pašu kopā ar savu draugu, kurš viņai uzmācies. Incidents beidzies pēc tam, kad abus pamanījis garāmgājējs. Meraija norādījusi, ka vecākā māsa "izvēlējās pastāvīgi uzturēties "Upuru zemē"".

Tā Meraija Kerija dodas uz pārtikas veikalu

Popdīva Meraija Kerija devusies uz pārtikas veikalu ļoti apetītelīgā krekliņā.

gallery icon

Savukārt Alisone norāda, ka grāmata satur "nežēlīgus un neizprotamus apgalvojumus", un Meraija izmantojot savu publiskās personas statusu, lai "uzbruktu savai nabadzīgajai māsai, ģenerējot sensacionālus virsrakstus un aprakstot viņas pretenzijas, lai veicinātu grāmatas pārdošanu".

Meraija Kerija nekādus komentārus par ierosināto tiesvedību nav sniegusi.

Zināms, ka Alisonei Kerijai šī nav pirmā pret radinieku ierosinātā tiesvedība. Pērnā gada vasarā viņa iesūdzējusi tiesā māti, jo viņas dēļ sieviete bērnībā esot seksuāli izmantota, tolaik vēstīja "Daily Mail". Alisone Kerija apgalvo, ka māte piespiedusi veikt seksuālas darbības ar svešiniekiem, kad meitenei bija vien 10 gadu.

Zināms, ka Meraijas māsa agrāk strādājusi par prostitūtu un ir HIV pozitīva. Tiek uzskatīts, ka sieviete zaudējusi visus zobus un tagad izmisīgi vēlas tikt pie naudas, lai tos salabotu.

Ar savu slaveno māsu Alisone zaudējusi kontaktu jau kopš 1991. gada.

2015.gadā radītā videoierakstā viņa sacīja: "Meraija, es tevi mīlu, un man izmisīgi vajag tavu palīdzību, lūdzu nepamet mani tā." Alisone tāpat apgalvojusi, ka strādājusi par prostitūtu pirms Meraija kļuva slavena, lai varētu pabarot ģimeni.

Tā Meraija Kerija dodas uz tikšanos ar ANO ģenerālsekretāru

gallery icon