Vampīru medniece Bafija atzīmē 13. kāzu gadadienu. FOTO
Sāra Mišela Gelāra un Fredijs Prinss juniors apprecējās 2002. gada 1. septembrī Meksikā.
Slavenības
2015. gada 4. septembris, 05:14

Vampīru medniece Bafija atzīmē 13. kāzu gadadienu. FOTO

Jauns.lv

Reti kura laulība Holivudā ir noturīga. Šķiršanās seko viena otrai. Jauki redzēt, ka arī „glamūra zemē” ir noturīgas attiecības. Seriāla „Bafija pret vampīriem” aktrise Sāra Mišela Gelāra (38) un aktieris Fredijs Prinss juniors (39) šo otrdien atzīmējuši jau 13. kāzu gadadienu.

Atzīmējot laulībā nodzīvotus 13 gadus, aktrise Sāra Mišela Gelāra savā „Instagram” blogā ievietojusi mīlīgu fotogrāfiju no kāzu dienas. Tajā Sāra, tērpusies baltā kuplā kleitā, redzama kopā ar Frediju, kurš ģērbies baltā kreklā, pieskaņotās biksēs un dejo ar sievu basām kājām.

„Daudz laimes 13. gadadienā. Es tevi mīlu ne tikai par to, kāds esi, bet arī to, kāda esmu es kopā ar tevi. Es tevi mīlu ne tikai par to, kādu sevi esi izveidojis, bet arī par to, kādu esi izveidojis mani,” šādu aizkustinošu veltījumu vīram Sāra Mišela ierakstījusi komentārā sociālajos tīklos publiskotajai kāzu fotogrāfijai.

Sāra Mišela Gelāra un Fredijs Prinss juniors iepazinās 1997. gadā, kad kopīgi filmējās jauniešu iemīļotajā šausmu filmā „Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā”. Abi satikties sāka 2000. gadā, bet apprecējās 2002. gadā Meksikā. Ģimenē viņi audzina divus bērnus – meitu Šarloti Greisu (5) un dēlu Rokiju Džeimsu (2).

TV programmas „E! News” veidotājiem Gelāra pastāstījusi, ka viņu mājās visi „pienākumi tiek draudzīgi dalīti uz pusēm”. „Manuprāt, tieši tā ir jāaudzina tagad bērni, ja tu vēlies, lai viņi izaugtu neatkarīgi un mācētu saskatīt, ka mūsdienu sabiedrībā nav atšķirības starp vīriešiem un sievietēm.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press