Slavenības
2021. gada 5. janvāris, 14:44

"La La Land" zvaigzne Emma Stouna ir pirmā bērna gaidībās

Jauns.lv

Runā, ka mūzikla “La La Land” zvaigzne Emma Stouna šobrīd ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Šāda informācija parādījusies pēc tam, kad aktrise svētku brīvdienu laikā nofotografēta Losandželosas ielās. Viņas auguma aprises liecinājušas par gaidāmu ģimenes pieaugumu, turklāt Emma manīta, glāstām augošo vēderiņu.

Emmai Stounai (32) un viņas vīram Deivam Makarijam (35) šis būs pirmais bērns.

Aktrise Losandželosā redzēta kopā ar kādu no draudzenēm un nofotografēta, gādīgi turam roku uz vēdera.

Mūzikla “La La Land” zvaigzne pagaidām nav publiski ne apstiprinājusi, ne noliegusi klīstošās runas, taču pārim tuvi paziņas apgalvo, ka Emma un viņas vīrs jūtas saviļņoti par drīzumā gaidāmo pieaugumu Makariju-Stounu ģimenē.

Pirmās fotogrāfijas ar šķietami gaidībās esošo Emmu Stounu publiskojis izdevums “Daily Mail”. Aktrise tajās redzama brīvā melnā T kreklā ar garām piedurknēm un legingos. Kājās viņai bija sporta apavi, bet muti un degunu sedza sejas aizsargmaska. Ar izvēlētā apģērba palīdzību viņa centusies slēpt augošo vēderiņu.

"La La Land" triumfē BAFTA ceremonijā

Londonā svētdien tika pasniegtas Britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvas, un visvairāk godalgu - piecas - ieguvis amerikāņu kinorežisora Deimiana Šazela kinomūzikls ...

gallery icon

Vārdā nenosaukts informators izdevumam “Us Weekly” norādījis: “Viņa šķiet ļoti laimīga un saviļņota par to, ka kļūs māte. Viņa par to čalo un dūdo nepārtraukti. Viņa izskatās lieliski, veselīgi un starojoši.”

Paziņa arīdzan papildinājis: “Viņa sazinās ar draugiem un strādā. Emma vienmēr ir aktīva un ikdienā regulāri vingro.”

Emma Stouna nejauši atsedz apakšveļu uz "Oskaru" sarkanā paklāja

Slapjš. Aktrise Emma Stouna tikai centās nesabojāt grezno modes nama „Elie Saab” tērpu un to mazliet piepacēla.

gallery icon

Ar savu nākamo vīru amerikāņu TV šova “Saturday Night Live” režisoru Deivu Makariju aktrise sāka satikties 2018. gada oktobrī. Gadu vēlāk – 2019. gada decembrī – pāris saderinājās. Par šo priecīgo jaunumu savā “Instagram” kontā pavēstīja Deivs.

foto: Coleman-Rayner /Vida Press/ Vida Press
Emmai Stounai pirkstā gredzentiņš. Fani uzskata, ka aktrise slepus apprecējusies ar savu saderināto.

Aizvadīto mēnešu laikā slavenā pāra fani nerimstas diskutēt, vai Emma un Deivs ir apprecējušies, vai ne. Vieni uzskata, ka abi viens otram devuši jāvārdu klusā un slepenā ceremonijā, jo Emmai manīts gredzentiņš uz zeltneša. Oficiāli aktrise šādu informāciju nav apstiprinājusi.

foto: Coleman-Rayner /Vida Press/ Vida Press
Emma Stouna un Deivs Makarijs aizvadītā gada septembrī.