Džuliana Mūra dārgi pārdod savu vienkāršo lauku māju! FOTO
Džuliana Mūra vēlas pārdot šo kotedžu par 3.5 miljoniem ASV dolāru. Aktrise interjeru veidojusi ļoti ieturēti. Ja neskaita verandu, visā ēkā sienas ir krāsotas baltā krāsā, bet mēbeles izvēlētas vienkāršas un tās ieturētās neitrālos toņos.
Slavenības
2015. gada 9. septembris, 05:32

Džuliana Mūra dārgi pārdod savu vienkāršo lauku māju! FOTO

Jauns.lv

„Oskara” balvas laureāte aktrise Džuliana Mūra (54) nolēmusi pārdot savu lauku kotedžu pie dīķa. Aktrise par īpašumu prasa 3 495 000 ASV dolāru.

Aktrisei Džulianai Mūrai piederošajā savrupnamā ir trīs guļamistabas un viena vannasistaba. Visā ēkā sienu apdare pēc pasūtījuma veidota no koka. Visās telpās ir platu dēļu grīda. Mājā ir no ķieģeļiem būvēts kamīns un stiklota veranda. Mūra interjeru veidojusi ļoti ieturēti. Ja neskaita verandu, visā ēkā sienas ir krāsotas baltā krāsā, bet mēbeles izvēlētas vienkāršas un tās ieturētās neitrālos toņos.

Pie kotedžas ir āra baseins. Taču, ja viesi vēlas, tie var doties uz līdzās esošo ezeru vizināties ar laiviņu, makšķerēt un peldēties. Ja nav vēlēšanās baudīt netraucētu mieru pie dabas, ir iespējams doties uz okeāna krastā esošo pludmali un ciematu, kas ir pavisam nelielā attālumā no Mūras kotedžas.

Aktrisei pieder arī grezni pilsētas apartamenti Vestvilidžā, Ņujorkā. Tos viņa par 3.5 miljoniem ASV dolāru iegādājās 2003. gadā.

2010. gadā viņa īpašumu vēlējās pārdot par 12 miljoniem dolāru. Gadu vēlāk viņa maksu paaugstināja pat 500 000 ASV dolāriem, taču nesekmīgi. Varbūt ar kotedžas pārdošanu Montokā (Ņujorkas štatā) viņai veiksies labāk.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press