Slavenības
2020. gada 10. decembris, 07:26

Britu TV personība dievojas, ka nav baložu sieviņa no komēdijas "Viens pats mājās". Bet tā līdzība…

Jauns.lv

Žurnālistam un britu rīta programmas “Good Morning Britain” vadītājam Pīrsam Morganam (55) nācies taisnoties, ka viņš nav tēlojis baložu sieviņu komēdijas “Viens pats mājās” otrajā filmā.

Kaut ko tādu nedomājām sagaidīt 2020. gada ziņās. Ka žurnālistam Pīrsam Morganam būs jāapzvēr, ka tas nav viņš, kurš 1992. gadā iznākušajā Ziemassvētku komēdijā “Viens pats mājās 2” atveidojis savādo sieviņu ar baložiem.

Šīs baumas aizsākās pēc tam, kad internetā plašu popularitāti iemantoja kolāža, kurā bija viena otrai līdzās salikta Pīrsa Morgana portreta fotogrāfija un tuvplāns aktrisei, kura filmā atveidoja baložu sieviņu. Līdzība izrādījās pārsteidzoša. Nav brīnums, ka daudzi jutās svēti pārliecināti, ka tā ir viena un tā pati persona, vai arī uzjautrinājās sociālajos tīklos par šo pārsteidzošo līdzību, velkot uz zoba žurnālistu.

Lielbritānijā populārā rīta šova “Good Morning Britain” vadītājs tiešajā ēterā dievojās, ka viņam nav nekādas saistības ar komēdiju “Viens pats mājās 2”, kurā viņam piedēvēto varoni atveidoja aktrise Brenda Frikere (šobrīd 75 gadus veca). Lai izbeigtu klīstošās tenkas, šo jautājumu viņam uzdeva rīta programmas kolēģe Sūzena Rīda.

Īru aktrise Brenda Frikere, kura atveidoja baložu sieviņu filmā “Viens pats mājās 2”

gallery icon

“Kāpēc parādās šis jautājums?” – neizpratnē bija Morgans, uz ko Rīda atbildēja: “Tāpēc, ja godīgi, šī ir labākā filma. Jo ļoti daudzi skatās “Viens pats mājās 2” un domā, vai tas esi tu, Pīrs Morgan.”

“Tas neesmu es,” uzstāja Morgans. “Es neesmu lēdija ar somām no filmas “Viens pats mājās 2”.”

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon

Sūzena Rīda par šādu taisnošanos atjokoja: “Tu tak esi baložu sieviņa no “Viens pats mājās 2”. Tava varone palīdzēja izglābt Kevinu, kad viņu “slapjie bandīti” iedzina stūrī parkā.”

“Es uzskatu, ka tā ir tava labākā loma,” ķircinās Rīda. Tas aizkaitināja Pīrsu, un viņš atcirta: “Tā nav mana varone, man ar to filmu nav nekā kopīga.”

Pīrss Morgans ar sievu Sēliju Voldenu

gallery icon

Rīda turpināja pierādīt pretējo, apliecinot, ka viņš ir baložu lēdija, parādot ekrānuzņēmumu no sociālajiem tīkliem, kur Morgans iemūžināts ar baložiem uz pleca un galvas. “Visur, kur vien tu ej, tu piesaisti sev baložus,” iesmēja Rīda.

Šī pārsteidzošā līdzība cilvēkos raisījusi lielu jautrību. Kāds pavilcis uz zoba žurnālistu, ka viņam nav pierādījumu, ka nav tēlojis šo varoni: “Es nesaku, ka Pīrss Morgans ir baložu sieviņa, bet mēs nekad neesam redzējuši viņu vienā telpā kopā ar šo lēdiju, vai tad ne tā?”

Pīrss Morgans ar vecākiem

gallery icon