foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Rokmūziķis Alex pandēmijas laikā iztiku pelna Ogres slimnīcā
Alex, īstajā vārdā Oļegs Andrejevs.
Slavenības
2020. gada 6. decembris, 07:04

Rokmūziķis Alex pandēmijas laikā iztiku pelna Ogres slimnīcā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Grupas "Opus Pro" līderis Oļegs Andrejevs (58) jeb Alex jau kādu laiku sastopams Ogres slimnīcā – viņš tur ir masieris. Alex žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis par darbu ikdienā un to, cik droši jūtas, koronavīrusa laikā strādājot slimnīcā.

Masiera prasmes rokmūziķis apguvis beidzamajos gados. Viņš atzīst, ka pašam radusies interese par šo darbu, tālab atradis iespēju izmācīties par masieri. Taujāts, vai pacienti viņu atpazīst kā zināmo mūziķi, Alex saka: “Protams, ka ir cilvēki, kuri mani atpazīst, bet es gribētu uzsvērt, ka šajā darbā esmu fizioterapijas masieris, ne skatuves mākslinieks. Kāda starpība, kas esmu ārpus darba, jo manā izpratnē galvenais ir tas, ka ar savu darbu spēju palīdzēt cilvēkiem, kuri ir nākuši pēc palīdzības.”

Foto no Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex dziesmas videoklipa “Mēs pārejam uz tu” filmēšanas

Foto no Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex dziesmas videoklipa “Mēs pārejam uz tu” filmēšanas.

gallery icon

Dziedātājas Aijas Andrejevas tētis Alex jokojot atzīst – lai nokļūtu pie viņa uz masāžu, ir gana tāls ceļš ejams. “Vispirms ir jādabū nosūtījums un jāizstāv garā, garā rindā. Slimnīcā uz šādām masāžām ir nudien garas rindas,” atklāj viņš. Mūziķis piebilst: ņemot vērā koronavīrusa izplatību, viņš ievēro visus drošības pasākumus, lai pasargātu pats sevi un savus pacientus: “Lietoju sejas aizsargmasku, rokas mazgāju katras trīsdesmit minūtes, protams, neklepoju virsū cilvēkiem.” Taujāts par atpūtu un brīvā laika pavadīšanu, mūziķis atzīst, ka pēc darba dienas lielākā vēlme ir iekrist gultā un neko nedarīt, jo patiesībā masiera darbs ir fiziski smags.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!