foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Mišela Obama, Dženifera Lopesa un citas zvaigznes, kas īstenībā ienīst sportošanu
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2020. gada 28. oktobris, 06:11

Mišela Obama, Dženifera Lopesa un citas zvaigznes, kas īstenībā ienīst sportošanu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Tikai tas, ka viņas izskatās lieliski, nebūt nenozīmē, ka šīm slavenībām tīk nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Vairākas zvaigznes pavisam atklāti atzīstas savā naidpilnajā attieksmē pret sportu.

Pēctreniņa sajūtai

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon

“Tas nav viegli, un tas nav jautri. Es to ienīstu tikpat ļoti kā visi citi. Bet tas ir jādara, lai justos labi,” godīga ir mūziķe, aktrise Dženifera Lopesa.

Cerību pilna

foto: Shutterstock/ Vida Press
Mišela Obama.

“Ienīdīšu sportošanu un piesaukšu to cilvēku vārdus, kas man ir likuši ko tādu darīt. Bet pienāks laiks, kad treniņš liksies vieglāks un patīkamāks,” cer bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama.

Nav izvēles

Sofija Vergara "Oskara" balvu ceremonijas ballītē 2017. gadā

Aktrise Sofija Vergara pasākumam izvēlējusies modes nama „Michael Kors” tērpu, ko papildinājusi ar zīmola „Lorraine Schwartz” briljantu rotaslietām.

gallery icon

“Ohh, es to ienīstu! Bet arī apzinos, ka manā vecumā ir jāsporto, lai saglabātu pievilcīgu augumu. Divas stundas pirms došanās uz sporta zāli es jau gribu, lai tas viss ir beidzies,” apgalvo aktrise Sofija Vergara.

Autopilotā

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Eva Longorija.

“Trenējos uzreiz pēc pamošanās. Ja ir jau pēc pulksten 11 no rīta, tad tas nenotiks. Tā kā ienīstu trenēties, man tas ir jāizdara, kamēr vēl esmu “autopilotā”,” aktrise Eva Longorija ir atradusi savu sporta metodi.

Matemātisks vienādojums

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Britnija Spīrsa.

“Tas nav jautri, un, ja tas būtu jādara katru dienu, tās būtu šausmas. Trīs reizes nedēļā vai pat divas ir pietiekami, lai es justos lieliski par paveikto,” ideālo treniņu daudzumu rēķina mūziķe Britnija Spīrsa.

Nosportot šokolādi

foto: Instagram, Vida Press
Bleika Laivlija.

“Jau iepriekš esmu teikusi, ka ienīstu sporta zāles. Es ēdu šokolādi, bet sporta zāļu vietā atrodu citus aktivitāšu paņēmienus – braucu ar velosipēdu, pastaigājos, trenējos dabā,” savu treniņu formulu ir atradusi aktrise Bleika Laivlija.

Agresijas forma

Emma Stouna un Endrū Garfīlds

Aktieri Emma Stouna un Endrū Garfīlds bija kopā četrus gadus, bet 2016. gada vasarā izšķīrās. Baumo, ka viņi ne tikai ...

gallery icon

“Filmas "Zirnekļcilvēks" laikā man bija sporta treneris, un es atklāju, ka manī ir dziļi apslēpts niknums, kad virs galvas turu lielus svarus. Lai kādas dusmas man būtu, šajā mirklī tās iznāk ārā. Un tas nav sporta veids, ko vēlētos darīt. Es labāk guļu nekā izvēlos staipīt svarus. Parasti esmu miermīlīga, bet sporta zālē tieku uzkurināta... Neesmu sportojusi jau mēnesi, un es ar to lepojos,” paziņojusi aktrise Emma Stouna.

Nekādas rutīnas

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Parīzē

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Parīzē dziedātāja Rianna izvēlējusies „Prada” tērpu un „Chopard” juvelierizstrādājumus.

gallery icon

“Ienīstu doties uz sporta zāli un darīt oldskūlas lietas. Man nepatīk nekas, kas ir pārāk pazīstams, precīzs un balstīts uz atkārtošanos. Es ļoti, ļoti ātri kļūstu garlaikota,” paziņojusi mūziķe Rianna.

Kas jādara – jādara

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Eva Mendesa.

“Esmu kā ikviena meitene – mīlu šokolādi, bet ienīstu sportu. Taču patiesība ir tāda, ka tas ir jādara. Man patīk ēst, tāpēc dodos uz sporta zāli, nodarbojos ar kardio un ar viegliem svarcelšanas treniņiem,” aktrise Eva Mendesa ir samierinājusies ar neizbēgamo.