Ekskluzīvs VIDEO! Pugačova mājas pagalmā nosvin savu dvīņu jubileju
Alla bērnus šūpināja šūpolēs un dziedāja dziesmiņu “Zilais vagons”.
Slavenības
2015. gada 23. septembris, 09:32

Ekskluzīvs VIDEO! Pugačova mājas pagalmā nosvin savu dvīņu jubileju

Jauns.lv

18. septembrī Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas un humorista Maksima Galkina dvīņiem Harijam un Elizabetei palika divi gadi. Jubileja tika atzīmēta vien ar nelielām svinībām ģimenes lepnajā pilī Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

Kā liecina uzņemtais video, nekāda dižā ballīte netika rīkota - 66 gadus vecā Pugačova kopā ar auklītēm rotaļājās ar bērniem. Alla bērnus šūpināja šūpolēs un dziedāja dziesmiņu “Zilais vagons”. Dziedātāja veltīja bērniem mīļu smaidu ik reizi, kad jubilārs Harijs parādīja uz viņa ar pirkstu un iesaucās “mamma”. Pugačova bija ģērbusies vienkāršās mājas drēbēs – krekliņā, virsjakā un iespīlētos legingos, tā demonstrējot savu izcilo augumu, jo Alla atkal ir ievērojami novājējusi.

Alla Pugačova svin dvīņu jubileju

Šogad svinībās nepiedalījās pat 39 gadus vecais dvīņu tēvs Maksims Galkins, bet pirms gada bērnu jubileju Pugačova un Galkins gan nosvinēja ar vērienu. Toreiz laimīgie vecāki debesīs palaida simtiem balonus, mazuļus sveikt ieradās daudz viesu, tostarp Filips Kirkorovs, Kristina Orbakaite, Igors Nikolajevs, Valentīns Judaškins un citi.


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva