Slavenības
2020. gada 23. septembris, 17:04

Džeisons Prīstlijs pastāsta, kā Šenonai Dohetijai sokas cīņā ar vēzi

Jauns.lv

Džeisons Prīstlijs (51), kurš seriālā “Beverlihilsa 90210” atveidoja Šenonas Dohertijas (49) dvīņubrāli, pastāstījis, kā kolēģei iet cīņā ar krūts vēzi. “Viņa ir cīnītāja,” apgalvo aktieris.

foto: Express Syndication / Vida Press
Džeisons Prīstlijs 2019. gadā.

Džeisons Prīstlijs apliecina, ka viņa TV dvīņumāsa Šenona Dohertija ir “cīnītāja”, arī ja slimība progresējusi līdz beidzamajai stadijai.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

To, ka slimība atgriezusies un progresējusi līdz ceturtajai stadijai, Šenona pati atklāja sociālajos tīklos gada sākumā. Taču atšķirībā no pirmās reizes, kad viņa savu slimības gaitu detalizēti atspoguļoja un ļāva faniem un atbalstītājiem sekot līdzi, tagad aktrise informācijā par veselību ir skopa.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

“Pēdējo reizi, kad mēs sazinājāmies, viņa bija diezgan labā noskaņojumā,” pastāstījis Džeisons Prīstlijs. Aktieris arīdzan atklājis, ka sazinoties ar Dohertiju katrus pāris mēnešus, lai uzzinātu kā viņai klājas un vienkārši pateiktu “čau”.

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

“Šenona ir stipra meitene. Šenona ir cīnītāja, viņa vienmēr bijusi cīnītāja. Es zinu, ka viņa turpinās cīnīties, cik smagi vien to spēs.”

Šenona Dohertija pieņem izaicinājumu piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas ...

gallery icon

Šā gada februārī Šenona paziņoja, ka vēzis, kuru viņai atklāja 2015, gadā, bet, kam bija iestājusies remisija, aizvadītajā vasarā atgriezies. Tolaik viņa bija atsākusi strādāt un filmējās “BH90210” atkalatgriešanās seriālā.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Par savu pirmo cīņu Šenona sociālajos tīklos bija ļoti atklāta. Viņa drosmīgi stāstīja par vienpusējo mastektomiju operāciju, ķīmijterapiju, apstarošanu un tās blaknēm, kā arī rekonstruktīvo ķirurģiju. Slimīgai atgriežoties atkārtoti, Šenona izvēlējusies savu cīņu vairs neizlikt publiskai līdzi sekošanai. Viņa par slimību runājusi vien pēc tiesas prāvas pret savu veselības apdrošināšanas kompāniju “State Farm.”. Tiesas sēdē aktrises advokāti norādīja, ka Dohertija “mirst no vēža ceturtajā, pēdējā stadijā”.

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon

Kad ziņas kļuva publiskas, Šenona sociālajos tīklos norādīja: “Teikt, ka man ir stress, ir nepateikt neko. Teikt, ka es cīnos, ir pārāk maigi teikts.”

Šenona Dohertija ar mammu Rouzu

Seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” aktrise Šenona Dohertija Malibu ielās kopā ar mammu, skaistumkopšanas salona īpašnieci Rouzu.

gallery icon

Pandēmijas laikā Dohertija regulāri publiskoja jaunus vēstījumus savā blogā, taču tie nebija medicīniska rakstura, bet sadzīviski. Šenona dalījās priekā par citu slavenu draugu apciemojumiem, jo īpaši, draudzenes aktrises Sāras Mišelas Gelāras.

Viņa saviem “Instagram” bloga sekotājiem demonstrējusi vairākus kulinārijas video; parādījusi kā dejo kopā ar vīru Kurtu Isvarjenko.

Šenonas 49. dzimšanas dienā šā gada aprīlī Kurts sievai rakstīja:  “Karantīnai vajadzētu izdomāt labāku vārdu”, jo “tas daudzējādā ziņā ir bijis labs piedzīvojums. Viss nebija slikti.”
Viņš atzina, ka šis laiks parādījis, ka ir pienācis brīdis apstāties un pārvērtēt, kur skrienam un kāpēc, licis izvērtēt pašiem savas domas un uzskatus. Tas iemācījis saskatīt skaisto vienkāršajās lietas un iemācījis redzēt prieku.

Šenona Dohertija un fotogrāfs Kurts Isvarjenko apprecējās 2011. gadā.

Šenonai Dohertijai krūts vēzi atklāja 2015. gada martā un veica vienpusēju mastektomiju. Vēzis bija izplatījies limfvados un viņai vajadzēja iziet ķīmijterapijas un apstarošanas kursu, kā arī smagu rekonstruktīvo ķirurģiju. 2017. gadā Dohertija priecīgi paziņoja par slimības remisiju. Diemžēl šā gada februārī viņa bija spiesta faniem atklāt, ka vēzis ir atgriezies, turklāt 4. stadijā.

Aktrise pateicās visiem par “mīlestību, lūgšanām un atbalstu”. Viņa atzina, ka šis esot “dīvains laiks” un esot sajūta, ka zeme ir pazudusi zem kājām. Taču par spīti diagnozei aktrise apliecināja, ka ir gana optimisma pilna cīnīties par savu dzīvību, tajā pašā laikā novērtējot katru jaunu dienu, kas dota.