Sjenna Millere un Lūkass Cvirners

gallery icon
Slavenības
2020. gada 1. septembris, 15:57

Sjenna Millere deviņus mēnešus pēc bildinājuma šķiras no līgavaiņa

Jauns.lv

Aktrises Sjenna Millere (38) izšķīrusies no deviņus gadus jaunākā līgavaiņa, literārā redaktora Lūkasa Cvirnera (29), kurš viņu bildinājis šā gada janvārī.

foto: MCPIX/Shutterstock/ Vida Press
Apmeklējot Elijas Gouldingas un Kaspara Džoplinga kāzas aizvadītajā gadā.

Lai gan aktrise Sjenna Millere saderināšanās faktu skaļi un plaši afišējusi netika, par gada sākumā notikušo bildinājumu runāja draugi un paziņas. Arī aktrises kreisās rokas zeltnesī parādījās līdz tam nebijis spožs briljanta gredzentiņš.

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press
Sjennas Milleres zeltnesī bija parādījies saderināšanās gredzentiņš.

Taču tagad, deviņus mēnešus pēc skaistā notikuma, izdevums “New York Post” informē, ka šīs attiecības ir izirušas. Kāds aktrisei tuvs paziņa apliecinājis, ka Sjenna bijusi tā, kas atsaukusi saderināšanos un izbeigusi šīs attiecības, kurās partneriem ir deviņu gadu liela gadu starpība.

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press

Abi bija kopā gadu, pirms Cvirners izteica bildinājumu. Visu šo kopābūšanas laiku pārim bija izdevies attiecības saglabāt ļoti privātas.

Cvirners ir Ņujorkas mākslas dīlera Deivida Zvirnera dēls.

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Rakstnieku ģildes balvu ceremonijas vakaru šā gada februārī.

Abu attiecibu laikā viņi redzēti kopā apmeklējam Elijas Gouldingas un Kaspara Džoplinga kāzas aizvadītajā gadā, kā arī Rakstnieku ģildes balvu ceremonijas vakaru šā gada februārī. Pēdējo reizi pāris nofotografēts kopā pirms mēneša.

Sjenna Millere ar savu draudziņu Tomu Stēridžu

gallery icon

Šī ir jau trešā reize, kad Sjenna Millere saderinās, bet tā arī nenonāk līdz altārim. Iepriekš aktrise gatavojās kāzām ar Džūdu Lovu un aktieri Tomu Stēridžu, pēdējais no kuriem ir viņas 2012. gadā pasaulē nākušās meitas Mārlovas tēvs.