foto: Dina Ikauniece
Noskaidroti gada laikā visvairāk sapelnījušie Krievijas šovbiznesa darboņi
2017. gada maijā Sergejs Šnurovs ar grupu "Ļeņigrad" uzstājās "Arēnā Rīga".
Slavenības
2020. gada 4. augusts, 06:15

Noskaidroti gada laikā visvairāk sapelnījušie Krievijas šovbiznesa darboņi

Jauns.lv

Aprēķināts, kuras Krievijas šovbiznesa zvaigznes gada laikā sapelnījušas visvairāk naudas.

Lielākie ienākumi - 8,8 miljoni ASV dolāru - bijuši grupas "Ļeņingrad" līderim un TV raidījumu vadītājam Sergejam Šnurovam, sarēķinājis izdevums "Forbes". Aprēķini veikti par laika posmu no 2019. gada 1. maija līdz 2020. gada 30. aprīlim.

Gada laikā visvairāk nopelnījušo Krievijas šovbiznesa zvaigžņu TOP 5:

5. Filips Kirkorovs - 6,6 miljoni ASV dolāru

Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2020. gadā

gallery icon

Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs pirms dažiem gadiem šajā topā bija pat otrajā vietā. Nu viņš ir "tikai" piektais.

4. Basta - 6,6 miljoni ASV dolāru

Reperis Basta, īstajā vārdā Vasilijs Vakuļenko, aprīlī svinēja savu 40. dzimšanas dienu. Mūzika nav viņa vienīgais ienākumu avots - Basta ir arī producents, režisors un pat aktieris. 2005. gadā viņš dibināja radošo apvienību "Газгольдер", kuras paspārnē darbojas gan mūzikas izdevniecība, gan klubs, restorāni, bāri un apģērbu zīmols.

3. Dima Bilans - 6,8 miljoni ASV dolāru

38 gadus vecā dziedātāja Dimas Bilana zvaigzne pie Krievijas šovbiznesa debesīm gozējas, šķiet, jau veselu mūžību. Un viņa popularitāte nav mazinājusies - par to liecina trešā vieta šajā topā.

2. Jegors Krīds - 6,9 miljoni ASV dolāru

Tikai 26 gadus vecais mūziķis Jegors Bulatkins, dēvēts par "krievu Džastinu Bīberu", pirms dažiem gadiem bija popularitātes virsotnē, kas piedalījās populārajā TV šovā "Vecpuisis".

1. Sergejs Šnurovs - 8,8 miljoni ASV dolāru

Bijušais krāvējs un bērnudārza sargs ir jau 47 gadus vecs. Jau desmit gadu viņš nodarbojas arī ar restorānu biznesu, bet šogad jūnijā kļuva par telekanāla "RTVI" ģenerālproducentu.

Grupas "Ļeņingrad" koncerts Jūrmalā

Grupas "Ļeņingrad" koncerts Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē 2017. gada 3. augustā.

gallery icon

Kā tiek vēstīts, par vienu privātu koncertu "Ļeņingrad" vidēji saņemot ap 150 tūkstošiem dolāru. Kāds miljardieris gan "Forbes" pavēstījis - ja ar Šnurovu vēlas koncertu sarunāt "pa tiešo", uzstāšanās cena sasniedzot pat 300 tūkstošus.