Slavenības
2020. gada 25. jūlijs, 06:47

Kristīne Krūze-Hermane kļuvusi par kouču

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa sieva aktrise Kristīne Krūze-Hermane ir „finiša taisnē” koučinga mācībās un apņēmības pilna pievērsties šim arodam.

"Man koučings pirmām kārtām nozīmē iespēju satikties ar sevi. Atklāt un apzināt savus iekšējos resursus un spēku, saprast, ko es patiesībā vēlos,” tā sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstījusi Krūze-Hermane. „Tas ir par apzinātību. Tas ir instruments, caur kuru es atkal un atkal no jauna varu iemīlēties dzīvē. Tā ir iedvesma un motivācija. Tā ir arī iespēja izaicināt sevi, meklējot jaunus ceļus. Iespēja paskatīties uz situācijām un notikumiem, kā arī uz sevi pašu no cita leņķa. Telpa, kurā es varu atļauties eksperimentēt un būt radoša. Būt savas dzīves radītāja!”

Žurnālam "Kas Jauns" nu jau bijusī Jaunā Rīgas teātra aktrise, kas pirms diviem gadiem atstāja štata vietu teātrī, pavasarī atklāja, ka ir pievērsusies psiholoģijas studijām un bērnu audzināšanai. Ka cītīgi studē psiholoģiju un attālinātās mācības apvieno ar bērnu skološanu mājās. Un priecājās, ka viņai, par laimi, nav jācer uz pabalstiem vai dīkstāves kompensācijām. „Vīrs ir mans finansiālais atbalsts nu jau kādu laiku, kopš es mācos. Un, protams, labi, ka man nav jāsatraucas par finansiālo pusi. Šajā ziņā man nav nekādu pārdzīvojumu vai satraukuma,” atzina Kristīne.