foto: no "Instagram"
Skandalozais dziedātājs Sandis Kiops aicina nesēdēt mājās un priecājas, ka ļaudis pārkāpj distancēšanās noteikumus
Sandis Kiops.
Trakā pasaule
2020. gada 14. aprīlis, 13:05

Skandalozais dziedātājs Sandis Kiops aicina nesēdēt mājās un priecājas, ka ļaudis pārkāpj distancēšanās noteikumus

Jauns.lv

Kamēr speciālisti, eksperti, valdība un veselais saprāts liek koronavīrusa laikā ievērot izolāciju, savs viedoklis ir skandalozajam dziedātājam Sandim Kiopam. "Nesēdi mājās," viņš aicina, iesakot tautai doties uz viņas mīļotās sievietes krogu.

"Niknākais krodziņš Latvijā jebkurā situācijā gaida pie sevis niknākos un labākos klientus. Nesēdi mājās, bet atnāc ar draugiem uz mūsu ģimenes krodziņu," tā sociālās saziņas tīklā "Instagram" ierakstījis Kiops.

Ja nesekotu citām viņa aktivitātēm, varētu domāt, ka Kiops aicina uz šo iestādījumu vienkārši pasēdēt, ievērojot gan distancēšanos, gan citas drošības normas. Taču vēl viens viņa ieraksts "Instagram" liecina, ka Kiopam par koronavīrusu, protams, ir savs viedoklis. "Nav reāli koronavīrusa. Koronavīruss mums ir galvā!" uzskata viņš, bilstot, ka vīruss ir "politisku un ekonomisku apsvērumu dēļ radīts".

Tāpat citā ierakstā Kiops pauž prieku, ka cilvēki neievēro noteikto distancēšanos - staigā baros, nevis pa divi un divus metrus cits no cita.

"Man prieks, ka beidzot vairums latviešu ir nākuši pie prāta un bauda pilsētā pavasari. Bērnu un sporta laukumos atkal rosās cilvēki, neskatoties uz to, ka pie ieejas rakstīts slēgts, un ļaudis pastaigājas atkal baros, kā agrāk," tā Kiops, kas gan citā ierakstā bija ieteicis latviešu tautai "nebūt kā jēriņiem un nesekot baram".