Neviens vairs neskatās uz grāmatām, ja grāmatnīcā ienāk šāda būtne! FOTO
Kuplām sievišķajām formām apveltītā modele Ambera Rouza ieradusies reklamēt savu pirmo grāmatu.
Slavenības
2015. gada 30. oktobris, 05:04

Neviens vairs neskatās uz grāmatām, ja grāmatnīcā ienāk šāda būtne! FOTO

Jauns.lv

Kolorītā modele Ambera Rouza (32) bija ieradusies grāmatnīcā, lai reklamētu savu literāro šedevru „How To Be A Bad Bitch” („Kā būt sliktai kucei”). Taču klātesošo skatieni vairāk bija pievērsti raupja velveta kombinezonā ģērbtas autores apaļumiem, ne viņas radošajam veikumam.

Otrdienas pēcpusdienā modele Ambera Rouza ar savu klātbūtni pagodināja grāmatnīcu Filadelfijā, kur viņa reklamēja savu debiju literatūrā un sniedza autogrāfus. 32 gadus vecā modele izskatījās gandarīta būt savā dzimtajā pilsētā. Ambera cer, ka viņai izdosies veidot sekmīgu literātes karjeru, kas ar laiku viņu ierindotu Amerikas visu laiku izcilāko autoru rindās, līdzās Ernestam Hemingvejam.

Uz Amberas pirmās grāmatas vāka attēla redzama pati autore. Viņa stāv kaila klints virsotnē un rokās tur loku un bultu. Izdevēji jaunās censones literāro veikumu raksturo kā „pikantu, tomēr pieņemamu sliktās meitenes ceļvedi dzīvei”. Skarbo beibi Ambera raksturo kā būtni, kam piemīt „augsta pašapziņa, kas ir spēcīga dāma... sieviete, kas panāk savu, lai tur vai kas.”

Nav zināms, vai Ambera grāmatā stāsta arī par savām vētrainajām attiecībām ar bijušajiem mīļotajiem – reperi un bērna tēvu Wiz Khalifa un „misteru Kardašjanu” jeb reperi Kanje Vestu.

Ambera un Wiz Khalifa sāka satikties 2011. gadā, 2012. gadā saderinājās, bet gadu vēlāk apprecējās. 2014. gada septembrī modele iesniedza tiesā šķiršanās prasību, aizbildinoties ar „nesamierināmām atšķirībām”, kā arī ir pieprasījusi pilnas aizbildnības tiesības pār abu kopīgo dēlu – pusotru gadu veco Sebastianu.

A r reperi Kanje Vestu Ambera bija kopā no 2008. gada līdz 2010. gadam.

Kopš 2015. gada maija kolorītā modele satiekas ar reperi Machine Gun Kelly (25).


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press