Slavenības
2020. gada 8. aprīlis, 08:14

Alise Kolosova krīzi pārlaiž, jogojot Bali

Jauns.lv

Kādreizējā dejotāja, pasākumu rīkotāja un jogas pasniedzēja Alise Kolosova-Škutāne koronavīrusa pandēmijas laikā uzturas Indonēzijā, kur praktizē jogu un bauda sauli eksotiskajā Bali.

Salaspils kultūras dzīves vadītāja Valda Škutāna sieva tālajā Indonēzijā uzturas jau krietnu laiku. Viņa sociālajos tīklos publicē dažnedažādas fotogrāfijas, kurās lielākoties redzama, aizraujoties ar sev tik iemīļotajām jogas praksēm. Viņa sociālās saziņas vietnē "Facebook", piemēram, raksta: „Esmu pateicīga maniem skolotājiem Karlosam Romero un Danielai Riosai, kas man nodod senās jogas zinības. Atceros laikus, kad joga bija mana bēgšana uz pāris stundām, kas pavadītas uz paklājiņa, tikai tāpēc, ka tā jutos labi fiziski,” par aizraušanos un gūto labsajūtu, veicot jogas prakses, apraksta Alise.

Dejotāju pāris Alise un Valdis gredzenus mija 2015. gada vasarā – pēc vairāk nekā triju gadu kopābūšanas slepus apprecējās Maltā. Tikai divu liecinieku klātbūtnē, bet pāra ģimene un tuvākie draugi par laulībām uzzināja pēc notikuma.

Škutāna un Kolosovas kopējā atpūta

gallery icon