Gumijas plakstiņi, mākslīgais dibens, 9 stundas grimētavā. Tā Heidija Kluma gatavojās Helovīna ballītei. FOTO
Vācu supermodele Heidija Kluma Helovīna masku ballē bija pārtapusi par Trusīša Rodžera sievu Džesiku no 1988. gadā izdotās filmas „Who Framed Rodger Rabbit”.
Slavenības
2015. gada 2. novembris, 17:50

Gumijas plakstiņi, mākslīgais dibens, 9 stundas grimētavā. Tā Heidija Kluma gatavojās Helovīna ballītei. FOTO

Kasjauns.lv

Vācu supermodeles Heidijas Klumas (42) Helovīna nakts pārvērtības ar nepacietību gaidām ik gadus. Viņa vienmēr izceļas ar ļoti pārdomātiem un ārkārtīgi sarežģīti veidotiem tērpiem. Arī šogad modele pārsteigusi ar savām pārvērtībām.

Vācu supermodele Heidija Kluma ik gadus rīko vienu no vērienīgākajām Helovīna masku ballēm. Šogad viņa Ņujorkā sagaidīja viesus kā Trusīša Rodžera formīgā sieva Džesika.

Heidija saviem „Instagram” bloga sekotājiem atrādījusi virkni aizkulišu fotogrāfiju par to, kā viņa gatavojusies sarežģītajām pārvērtībām. Supermodelei nācies grimētavā pavadīt deviņas stundas. Pie Heidijas pārvērtībām strādāja grima mākslinieku komanda, kas kārtu pa kārtai rūpīgi klāja modelei sejas masku, kā arī izveidoja ķermeņa aprises atbilstoši animācijas filmas varones Džesikas dotumiem.

Visu ballītes laiku Heidijai uz sejas bija gumijas maska, kas padarīja izteiksmīgākus viņas vaigu kaulus un acu plakstiņus. Heidijas īstie mati bija rūpīgi paslēpti zem ugunīgi sarkano matu parūkas.

Divi grima mākslinieki strādāja, lai perfekti sapludinātu modeles dabiskās ādas krāsas toni ar apjomīgā mākslīgā dibena toni. Heidijai bija arī lielas mākslīgās krūtis no gumijas, ko grima māksliniekiem nācās pielikt un pietonēt tikpat meistarīgi kā sēžamvietu.

Taču visilgāko sagatavošanas laiku prasījusi sejas izveidošana. Klumai izveidotas jaunas ausis, milzīgi iegareni acu plakstiņi, izteikti vaigu kauli un uzpumpētas lūpas, kādas pat ar botoksa injekcijām nevarētu panākt.

Vēl krietni pirms Helovīna ballītes vācu modele sociālajos tīklos ieminējās, ka savu slaido augumu masku ballē plāno padarīt ievērojami formīgāku. Pēc šiem vārdiem daudzi izteica minējumus, ka iespējams Kluma gatavojas pārtapt par sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu vai formīgo modeli Amberu Rouzu.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram, EPA/LETA