Tēlnieks Bikše ar savu stilu pārtrumpo pat sabiedrības dāmas! FOTO
Profesors Aigars Bikše ar savu stilu Rīgas Modes nedēļas noslēgumā bija viens no spilgtākajiem viesiem.
Slavenības
2015. gada 3. novembris, 07:45

Tēlnieks Bikše ar savu stilu pārtrumpo pat sabiedrības dāmas! FOTO

Jauns.lv

Rīgas Modes nedēļas noslēguma skatē daudzas viešņas, lai kā bija saposušās, nobālēja uz tēlnieka Aigara Bikšes fona. Tieši viņš tovakar bija vispamanāmākais un par to arī atvainojās.

Rīgas Modes nedēļas noslēguma skates viesu vidū bija stila ikona un TV seja Maija Silova, māksliniece Ieva Bondare, uzņēmēja Marika Ģederte, miljonāra Ainara Šlesera sieva Inese Šlesere, dziedātāja Agnese Rakovska, pasniedzēja un sabiedrības dāma Ieva Adamss, raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš, dizainers Iļja Buličevs un daudzi citi. Taču starp viņiem visvairāk izcēlās tēlnieks, Latvijas Mākslas akadēmijas Modes mākslas katedras vadītājs Aigars Bikše. Viņš rotājās ar teju metru augstu adītu cepuri.

Kāpēc? „Nepaspēju apmeklēt daudzas skates, taču tiku uz šo vienu. Tad arī bija jāsapošas kārtīgi!” atbild profesors un paskaidro, ka iespaidīgā cepure ir Modes mākslas katedras bakalaura programmas studentes Danas Jasinkēvičas veikums.

„Nevaru nepiekrist, ka izskatās ļoti efektīgi. Palūdzu, lai viņa man to aizlienē. Jo šķiet, ka mūsu studentu veikumu un talantu vajag kaut kur parādīt. Tā ir adīta cepure ar karkasu iekšā, lai saglabātos šī forma,” atklāj Bikše un smaidot piebilst: “Man jāatvainojas visiem, kas manas cepures dēļ palika bez uzmanības. Mūsu pašu modes dāmām tagad vajadzētu saņemties!”

 

Kasjauns.lv/Eduards Paņičevs