Zatlere ar dēlu, Rubenis ar mazdēlu. Re, kādi ļaudis Latvijā novērtēja Bonda jauno filmu! FOTO
Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis ar sievu Viju un mazdēlu Ouenu Džefriju bija starp filmas “007:Spektrs” pirmizrādes apmeklētājiem.
Slavenības
2015. gada 6. novembris, 15:57

Zatlere ar dēlu, Rubenis ar mazdēlu. Re, kādi ļaudis Latvijā novērtēja Bonda jauno filmu! FOTO

Jauns.lv

Jānis Domburs, Ojārs Rubenis, Santa Zāmuele, Jānis Mote, Kārlis Zatlers un citi sabiedrībā pazīstami ļaudis ceturtdienas vakarā devās uz kinoteātri “Splendid Palace”, lai, baudot šampanieti “Bollinger”, vērotu Džeimsa Bonda jaunākos piedzīvojumus filmas “007:Spektrs” pirmizrādē.

Šī ir jau 24 filma par leģendāro superaģentu Džeimsu Bondu. Trilleris “007:Spektrs”, kuru režisējis talantīgais britu režisors Sems Mendess, tiek uzskatīts par vienu no visu laiku spēcīgākajām Bonda filmām. Tā pārsteidz ne tikai ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un elpu aizraujošu vērienu, bet arī ar intriģējošu Holivudas zelta klasikas un agrāko Bonda filmu citātu spēli.

Jaunākajā Bonda filmā galveno lomu jau ceturto reizi pēc kārtas atveido lieliskais aktieris Daniels Kreigs. Viņam šajā reizē ir jācīnās ar pasaulē draudīgāko kriminālo grupējumu “Spektrs”. Nežēlīgā cīņa, kas notiek reizē ar spekulācijām par britu izlūkdienesta likvidēšanu, negaidīti pašu superaģentu aizvien vairāk tuvina savai pretrunīgajai pagātnei un bīstamiem noslēpumiem.Savukārt Bonda favorītes jeb meitenes, kā ierasts, mainās. Šoreiz britu superaģentu 007 ir gatavas pavedināt par Itālijas sekssimbolu neoficiāli atzītā Monika Belluči un franču aktrise Lea Sejdū.

Filmas “007:Spektrs” reklāmas rullītis

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders