Policistam savdabīgs veids, kā censties apturēt joņojošu motociklistu. VIDEO
Šajā video pilnīgi noteikti ir vairāk par vienu idiotu.
Trakā pasaule
2015. gada 7. novembris, 15:37

Policistam savdabīgs veids, kā censties apturēt joņojošu motociklistu. VIDEO

Jauns.lv

Incidents nofilmēts piektdien Sindejā, Austrālijā, kur ceļu policija veica izlases reidu, ķerot iespējamos dzērājšoferīšus. Viens no ekipāžas, ieraugot strauji tuvojošos motociklistu, kurš, visticamāk, cerējis no kārtības sargiem aizlaisties, STOP zīmi pacēla... tieši baikerim sejā. Tā teikt, ja negrib redzēt, lai ierauga šādā veidā.

Motociklists braucamo spēja novaldīt, taču viss varēja beigties daudz traģiskāk, "The Daily Australia" notikušo komentē policijas pārstāve, kura saredz arī kolēģa vainu - policistam vajadzēja adekvāti novērtēt radušos situāciju. Pārgalvīgais baikeris gan izbēga no konkrētās ekipāžas nagiem, taču drīz vien vīrieti aizturēja. 21 gadu vecais jaunietis tika arestēts. Pagaidām nav zināms, vai viņa asinīs tika konstatēta alkohola klātbūtne.

Kad video parādījās sociālajos tīklos, augstu novērtējumu izpelnījās kāds komentētājs vārdā Teolds Gents. Vīrietis rakstīja: "Man ir vienalga, kāpēc viņš uzņēma ātrumu un bēga no policijas, daudzi taču tā mēdz darīt, taču mest priekšmetu uz braucošu motociklistu nozīmē ne tikai apdraudēt viņa dzīvību, bet arī pārējo tur apkārt esošo! Cilvēki te atbalsta policistu, bet es uzskatu, ka viņa rīcība ne ar ko nav attaisnojama".

Kasjauns.lv