Adele iesaka nekad nesatikt savus elkus! Rūgta pieredze
Pērn piepildījās viens no Adeles bērnības sapņiem – viņa studijā sāka strādāt pie muzikālā materiālā kopā ar savu elku, grupas „Blur” līderi Deimonu Albarnu. Nu viņa nožēlo, ka abi vispār satikušies.
Slavenības
2015. gada 8. novembris, 10:28

Adele iesaka nekad nesatikt savus elkus! Rūgta pieredze

Jauns.lv

Strādājot pie jaunākā mūzikas albuma, britu dziedātājai Adelei (27) bijusi tā laime sadarboties ar vienu no saviem bērnu dienu lielākajiem elkiem. Nu dziedātāja to nožēlo, atzīstot, ka labāk elkus nekad dzīvē nesatikt!

Britu dziedātāja Adele šā gada novembrī klajā laiž savu trešo studijas albumu. Mūziķe kādā no jaunākajām intervijām atzinusi, ka izmetusi no albuma pusi sarakstīto dziesmu, jo, kritisku aci tās novērtējot, nākusi pie domas, ka šīs dziesmas ir „garlaicīgas”. Izmesto skaitā ir arī skaņdarbi, kas tapuši sadarbībā ar leģendāro Filu Kolinsu un Adeles bērnības elku Deimonu Albarnu no grupas „Blur”.

Sarunā ar mūzikas žurnāla „Rolling Stone” žurnālistu dziedātāja atzīst, ka „nožēlo”, ka lūgusi Deimonam Albarnam strādāt pie viņas ilgi gaidītās trešās plates. Pieredze izvērtusies tik rūgta, ka Adele vēlas, kaut abi vispār nekad nebūtu dzīvē tikušies. Viņas pieredze sagrāvusi visas ilūzijas, tāpēc Adele ieteiktu arī citiem labāk savus elkus nesatikt.

„Skumjākais, ka es bērnībā biju tik milzīga grupas „Blur” fane. Es nožēloju, ka mēs satikāmies,” norāda Adele.

Dziedātāja atzīst, ka abi ar Deimonu Albarnu uzsākuši kopīgu darbu studijā pērnā gada nogalē, bet viena kopīgi iesāktā dziesma tā arī palikusi nepabeigta. „Nekas nebija kā vajag. Nekas no tā nederēja manam albumam,” atzīst māksliniece.

Adele paudusi savu viedokli par sadarbību ar Albarnu pēc tam, kad aizvadītā gada septembrī grupas „Blur” mūziķis deva mājienu, ka jūtas saērcināts, ka izniekojis laiku ar Adeli. Viņš uzskatīja, ka skanējums, kādu vēlējusies panākt Adele, bijis ļoti viduvējs un nekāds. „Adele man palūdza sadarboties, un es izbrīvēju tam savu laiku,” pērn intervijā laikrakstam „The Sun” žēlojās Albarns. „Vai viņa izmantos kaut ko no kopīgi tapušā materiāla? Es tā nedomāju. Problēma ir tajā, ka Adele ir loti nedroša. Taču viņai tādai nevajadzētu būt.”

Adele, kura ar partneri Saimonu Konecki 2012. gada oktobrī sagaidīja pasaulē dēliņu Andželo, ļoti apvainojusies par Albarna izteikumu par viņas nedrošību. „Es tikai palūdzu viņa viedokli par to, kas mani darīja bažīgu, par atgriešanos mūzikas apritē pēc bērna nākšanas pasaulē – un viņš ņem un nosauc mani par nedrošu?” – dziedātāja ir sašutusi.

Adeles jaunais singls - "Hello" - video:

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas