Rasims atkal uzvar un šovā "Izklausies redzēts" izvirzās vadībā! FOTO
Ak, šis lieliskais Kristaps Rasims! Šoreiz viņš žūriju šovā “Izklausies redzēts” pārsteidza, iejūtoties deju grupas “Mixeri” ādā.
2015. gada 8. novembris, 22:40

Rasims atkal uzvar un šovā "Izklausies redzēts" izvirzās vadībā! FOTO

Jauns.lv

Pavisam jestrs un atraktīvs aizvadīts šova “Izklausies redzēts” otrās sezonas raidījums. Tajā kārtējo reizi pozitīvi pārsteidza pārvērtību meistars Kristaps Rasims – aktieris uzvarēja jau otro reizi šovā, līdz ar to izvirzoties vadībā arī kopvērtējumā.

Šova septītajā raidījumā dalībniekus vērtēja Jānis Šipkēvics seniors, Lauris Subatnieks un Jana Duļevska, kuriem pievienojās iepriekšējās sezonas dalībnieks – aktieris Rihards Lepers. Šoreiz dalībnieki centās iejusties šādu mūziķu tēlos:  Antra Stafecka bija Tīna Tērnere, Jānis Auzāns – Afric Simone, Andris Ābelīte – Vahtangs Kalandadze, Kristaps Rasims – grupa Mixeri, Atis Zviedris – Rejs Čārlzs, Annija Putniņa – Margarita Vilcāne, Ieva Pļavniece – Ella Ficdžeralda, bet Elza Rozentāle – Adele.

Apkopojot šova žūrijas un dalībnieku vērtējuma rezultātus, kļuva skaidrs, ka šoreiz uzvarēja Kristaps Rasims, otro vietu ieņēma Atis Zviedris, bet trešo - Elza Rozentāle. Līdz ar to pēc šova septiņiem raidījumiem kopvērtējumā vadībā izvirzījies Kristaps Rasims, bet vēl labāko trijniekā ir Elza Rozentāle un Ieva Pļavniece.

Bet, ko mēs redzēsim šova “Izklausies redzēts” nākamajā raidījumā? Pēc izlozes kļuva skaidrs, ka Ieva Pļavniece būs kā Laima Vaikule, Jānis Auzāns – Ilvys, Andris Ābelīte – Viktors Lapčenoks, Antra Stafecka – Madonna, Annija Putniņa – Bejonse Noulza, Elza Rozentāle – Ance Krauze, Atis Zviedris – Edgars Liepiņš,  bet Kristaps Rasims – Romualds Ancāns.

Grupa “Mixeri” – “Esi reāls”

Kasjauns.lv/Foto: Toms Norde