Tā Stafecka pārtapa par Tīnu Tērneri, bet Pļavniece par Ellu Ficdžeraldu. AIZKULIŠU FOTO
Kristaps Rasims jeb “Mixweri” šokā – trīs afroamerikāņu zvaigznes vienuviet! No labās: Rejs Čārlzs jeb Atis Zviedris, Tīna Tērnere (Antra Stafecka) un Ella Ficdžeralda (Ieva Pļavniece).
2015. gada 9. novembris, 10:09

Tā Stafecka pārtapa par Tīnu Tērneri, bet Pļavniece par Ellu Ficdžeraldu. AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Šova “Izklausies redzēts” otrās sezonas septītais raidījumus bija kā lielā mālēšanās diena – jo no astoņiem dalībniekiem četri (!) tika pārkrāsoti melli kā velli, jo viņiem bija jāiejūtas afroamerikāņu dziedātāju tēlos. Kā notika šīs pārvērtības, skatiet galerijā!

Šova septītajā raidījumā grims netika taupīts, jo Antra Stafecka, Ieva Pļavniece, Jānis Auzāns un Atis Zviedris tika krāsoti tumši, jo tumši. Un kā gan citādi, ja Antrai bija jāatveido rokenrola karaliene Tīna Tērnere, Jānim – 70. gadu disko leģenda Afric Simone, Atim  - soulmūzikas pionieris Rejs Čārlzs, bet Ievai – pagājušā gadsimta džeza karaliene Ella Ficdžeralda.

Protams arī pārējiem dalībniekiem bija vairākas stundas jāpavada grimētavā, lai pārtaptu savos tēlos. Šoreiz Andris Ābelīte tika sataisīts kā Vahtangs Kalandadze, Kristaps Rasims – kā grupa “Mixeri”, Elza Rozentāle – kā Adele, bet Annija Putniņa – kā Margarita Vilcāne.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde