Ieskats "Es mīlu Tevi, Latvija" sestās sezonas otrajā raidījumā

Ieskats TV šova "Es mīlu Tevi, Latvija" sestās sezonas otrajā raidījumā.

gallery icon
TV
2020. gada 28. februāris, 18:25

“Es mīlu tevi, Latvija” jaunākā sērija - īpaši sirsnīgs raidījums mazajiem skatītājiem

Jauns.lv

Jau šo svētdien, 1. martā, TV3 būs šova “Es mīlu tevi, Latvija” īpašā epizode, kuras laikā tiks noskaidrots, kura komanda vislabāk pazīst jaunākos skatītājus!

Bērnu iecienītākas filmas, varoņi, bērnu lomu atveidotāji, jautras dziesmas un būs arī daudzi citi jautājumi par un ap mazajiem - jo tiks svinēta jaunā bērnu piedzīvojumu kanāla "TV3 Mini" ierašanās.

Raidījuma jaunās, jau sestās sezonas atklāšanas epizodē norisinājās spraiga cīņa starp komandām un šoreiz izvirzīties vadībā izdevās Valtera Krauzes komandai, kam Jana Duļevska noteikti nebija gatavojusies. Tādēļ šova otrajā epizodē, kas ir veltīta jaunā bērnu piedzīvojumu kanāla "TV3 Mini" debijas svinēšanai, komandā Jana ir uzaicinājusi īstas pērles, ar kurām noteikti izdosies tikt pie uzvaras:

foto: Publicitātes (F64)
  • Dziedātāja Aija Andrejeva, par kuru Jana atklāj, ka Aija ir ļoti šiverīga un viņa mēdz pašā ballīšu karstumā sākt mazgāt grīdas, slaucīt putekļus, bet tas esot
    “niķītis”, kas viesiem nav jāņem vērā.
  • Četrkārtējs pasaules čempions motosportists Kaspars Stupelis, kurš dalās kādā amizantā stāstā, kad pirms starta sacensībās viņam gadījās sporta enerģijas želejas vietā apēst dušas želeju. Satraukums pamatīgs, bet pirmo vietu tas neatņēma!
  • Pasākumu producente un režisore Gundega Skudriņa, kura aizrauj un pārsteidz ar gastronomiskām performancēm ne vien Latvijā, bet arī pasaulē.

Bet Valtera Krauzes komandā sacentīsies:

foto: Publicitātes (F64)
  • "X faktora" pirmās sezonas uzvarētājs mūziķis Arturs Gruzdiņš, kuram bērnu dārzā esot bijusi iesauka “pipariņš”, tā radusies mazā auguma dēļ. Un ir aktuāla arī tagad, jo nekas nav mainījies!
  • Mūziķis Jānis Aišpurs, kurš atklāj, ka pēdējā laikā ir aizrāvies ar šahu, kuru spēlē ar pretiniekiem no visas pasaules.
  • Mūziķe Ieva Sutugova – reiz bērnībā Ieva esot vecāku “zaporožecā” iemigusi un, aizslēguši mašīnu, vecāki devušies sēņot, bet nepagāja ilgs laiks, kad pēkšņi pie sēņu groziņa vecāki pamana Ievu – kā viņa pamanījusies izlīst pa mazo vēdlodziņu, ģimene prāto vēl šodien.

Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs iemīļotie mūziķi Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians, Jānis Kalniņš, Andris Grīnbergs, Valters Sprūdžs, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare, Mārtiņš Strods. Vai Janai izdosies izcīnīt neizšķirtu? Skaties šovā “Es mīlu tevi, Latvija” jau šo svētdien, pulksten 20, TV3 ēterā.