Tā Ķīnas slimnīcā ar šoka terapiju ārstē gejus. Nepatīkams VIDEO
Elektrošoks pat dzimumorgāniem - Ķīnā joprojām ir vairākas slimnīcas, kas piedāvā "geju terapiju".
Trakā pasaule
2015. gada 10. novembris, 15:51

Tā Ķīnas slimnīcā ar šoka terapiju ārstē gejus. Nepatīkams VIDEO

Jauns.lv

Lai arī jau 15 gadus Ķīnā valsts līmenī atzīts, ka homoseksualitāte nav mentāla novirze vai saslimšana, tur joprojām atsevišķās slimnīcās kā pakalpojumu piedāvā īpašu terapiju, kam būtu jāatbrīvo no tieksmes uz sava dzimuma partneriem. Būtībā terapija nozīmē elektrošoku un tamlīdzīgas manipulācijas.

Vēl bez šoka terapijas pacients saņem arī zāles, ko ievada organismā. Terapijas kopējās izmaksas lēšamas ap 800 ASV dolāru. Zinātnieki gan neredz nekādu jēgpilnu pamatojumu šīm darbībām, tāpat nav arī zināms, vai metodes tik tiešām ir efektīvas.

Jāteic gan, ka nevienu turp neved piespiedu kārtā. Visbiežāk ārstēšanu izvēlas homoseksuālu jauniešu vecāki, kuri pierunā savu atvasi izmēģināt barbarisko metodi, kam būtu jāatbrīvo no seksuālas un/vai garīgas tieksmes pret savu, nevis pretējo, dzimumu. Ķīnā kultūrvēsturiski ģimenei ir liels negods, ja atvase neražo pēcnācējus.

Slēptā kamera, ko vienā no šādiem ārstiecības seansiem izmantoja telekanāls SBS, filmējot Džona Šena "šoka terapiju", parāda, ka elektrodi tiek pielikti pat pie vīrieša ģenitālijām. Izrādās, metodes ietvaros paredzēts, ka elektrošoka radītās sāpes tieši visjūtīgākajā vietā atstās psiholoģiskas bailes, kas neļaus rasties erekcijai ikreiz, kad galvā rodas erotiskas domas par sava dzimuma partneri. Vairāk par to, kā notiek dīvainā ārstēšana, skaties video.

Kasjauns.lv

Tēmas