Žaklīna piktojas: vīrieši sliņķi un murmuļi, nepalīdz man uzpumpēt riepas!
Žaklīna Cinovska tuvu šokam – baltā mētelītī pūlas piepumpēt riepas, bet vīrieši iet garām, nepalīdz un vēl demonstratīvi aizgriežas.
Slavenības
2015. gada 10. novembris, 18:06

Žaklīna piktojas: vīrieši sliņķi un murmuļi, nepalīdz man uzpumpēt riepas!

Jauns.lv

Režisore Žaklīna Cinovska, kas ik pa laikam mūs lutina ar viedokli par dažādām savas un līdzpilsoņu dzīves negācijām, sociālajos tīklos izpaudusies, kā viņai gadījies degvielas uzpildes stacijā.

Savam varējumam Žaklīna devusi nosaukumu” „Par sliktiem aktieriem, jeb kā kļūt neredzamai.” Jau tālāk tekstā viņa uzsver: „Šodien man mašīnai bija tukšas divas riepas! Veikli iebraucu degvielas uzpildes stacijā piepumpēt. Nē, nu man jau nav galīgi grūti to pašai izdarīt, ne pirmā reize. Bet tur tas slēdzis tāds izļurkāts, lielākā daļa gaisa iet garām. Jāiemanās. Tad nu man baltā mētelītī tur nācās pacīnīties, lai nenošmullējos, nagus neaplaužu un vēl to gaisu riepā dabūnu.

Tas jau viss ok, tikai... garām iet viens vīrietis, tad otrs.. ar kafiju rokā... Redzu tak, ka viņi ir ievērojuši, ko daru, ka mokos. Bet... gan viens gan otrs izliekas, ka neredz taču! Turklāt tik mākslīgi demonstratīvi galvu griež otrā virzienā, ka tam otrajam jau gribējās uzsaukt, -neieskrien stabā!:) Pilnīgi apsmējos. Njāa... slikti aktieri mums tie daži vīrieši.

Turklāt, trīs mašīnas ar stipro dzimumu man pabrauca vēl garām...

Bet tas jau normāli. Darba dienas vidus taču! Bet tikai tad, kad es pildu degvielu mašīnai vai vienkārši stāvu, kādu gaidu, stiprais dzimums kaut kā neslēpj skatu manā virzienā... pat uzsmaida, vai pamāj. Nu, katrā gadījuma neredzama nejūtos.

Bet šoreiz... man pat tā dīvaini sametās, neizskaidrojamas sajūtas. Pat ne bezspēcība, bet tā ignorance ar augstprātīgu slikta aktiera attieksmi, mani tā kā aizskāra... tā kā žēl sevis (mūs visas) palika. Tas ir nožēlojami atrasties tādu, atvainojos, slinķu, murmuļu redzeslokā.

Bet, nu laikam jau viņi ļoti steidzās. Tas jau saprotams. Sevišķi tie kafijas dzērāji pastaigas solī :).

Ehh... un tad brīnās, kur tās stiprās sievietes rodas :). Re, benzīntankā arī rodas! Joks , protams. Lai mums visiem ražena darba nedēļa!

Žaklīnas ieraksts sabiedrību satraucis ne pa jokam, turklāt viedokļi dalās. Daži bilst, ka vīrieši tiešām rīkojušies cūciski, citi Žaklīnai teic, ka viņa vīriešus ar savu atpazīstamību atbaidījusi. Kolorīts viedoklis padevies grupas „Linga” saksofonistam Elmāram Rudzītim: „Njā... Es arī nespiedīšu like, jo runa jau ir tikai par riepu piepumpēšanu ar kompresora palīdzību.... Laikā, kad sievietes lido kosmosa kuģos un kuļ debesmannā ar roku, šī problēma, šķiet, ir atrisināta jau pēc definīcijas. Jāsaka, man pat neienāktu prātā palīdzēt sievietei piespiest kompresora podziņu, jo šī veicamā darba smagums ir vienāds ar 0, tik vien, kā jādomā līdzi tam, ko dari. Daudz grūtāk ir pie braucoša auto stūres krāsoties vai runāt pa telefonu, taču ar to daudzas daiļā dzimuma pārstāves veikli tiek galā. Nepretendēju uz patiesību, jo viss varbūt, ka es kļūdos.”


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva (Jānis Deinats)