Čārlijs Šīns beidzot atzīst, ka viņam ir HIV: "Mani šantažēja!"
Čārlijs Šīns jūtas atvieglots, ka visbeidzot pateicis patiesību par slimību publiski. Gadiem ilgi viņš esot par to šantažēts.
Slavenības
2015. gada 17. novembris, 16:01

Čārlijs Šīns beidzot atzīst, ka viņam ir HIV: "Mani šantažēja!"

Jauns.lv

Otrdien, 17. novembrī, TV šova „Today” tiešajā ēterā Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (50) pats personīgi apstiprinājis to, ka viņš ir HIV pozitīvs.

„Šie ir trīs burti, kurus grūti pieņemt. Tas ir pagrieziena punkts ikviena dzīvē,” intervijā izteicies Čārlijs Šīns. Aktieris nolēmis atklāt patiesību, lai izbeigtos šantāža un draudi viņu atmaskot. „Man vajadzēja pielikt punktu šiem uzbrukumiem un puspatiesībām, kaitinošajiem un melīgajiem stāstiem par mani, kas bija kā drauds tik daudzu citu veselībai un nevarētu būt vēl tālāki no patiesības,”

Šīns atzinies, ka viņam HIV konstatēts pirms četriem gadiem un viņš nezina, kā to ieguvis. „Viss sākās ar plosošu galvassāpju sēriju,” viņš norāda. „Es padomāju, ka man ir smadzeņu audzējs. Domāju, ka viss cauri.”

Aktieris arī uzstāj, ka zinot par savu slimību, nekad nebūtu to apzināti kādam nodevis tālāk. Šīns atzīst, ka pēc uzzinātās diagnozes viņam divas reizes bijis sekss bez izsargāšanās, taču abi partneri bijuši par to iepriekš informēti un esot viņa ārsta uzraudzīti.

Šīns teic, ka par viņa slimību zinājuši ļaudis, kuriem viņš uzticas, taču bijuši cilvēki, kas šantāžas ceļā vēlējušies izkrāpt no viņa miljonus, pretī apsolot klusēt par kaiti. „Šie cilvēki aizmirst, ka šādi viņi atņem naudu, kas domāta maniem bērniem,” norādījis Šīns. Atklājot patiesību publiski, aktieris jūtas kā atbrīvojies no šī sloga, kas viņu spieda.

Čārlijs Šīns atklāj, ka ir HIV pozitīvs

Čārlijs Šīns par HIV un ģimeni

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press