Kailija laimīga ar 20 gadus jaunāku draugu. FOTO
Kailija Minoga ar draugu Džošua Sassu devusies vērot regbija spēli.
Slavenības
2015. gada 17. novembris, 18:21

Kailija laimīga ar 20 gadus jaunāku draugu. FOTO

Jauns.lv

20 gadu liela gadu starpība nav šķērslis austrāliešu popzvaigznes Kailijas Minogas (47) un britu aktiera Džošua Sassa (27) jūtām.

„Viņš ir lielisks!” – austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga jūsmo par savu jauno mīļoto, ar kuru iepazinusies seriāla „Galavant” uzņemšanas laukumā. Britu aktieris Džošua Sass TV šovā atveido vienu no galvenajām lomām, savukārt Kailija bija uzaicināta piedalīties kādā no seriāla epizodēm kā viesaktrise.

Iztaujāta, vai abus vieno romantiskas attiecības, Kailija atklāti atbildējusi: „Jā, es varu to apstiprināt.” Austrāliešu popzvaigzne ne reizi nav bijusi precējusies, taču viņai bijuši vairāki ilglaicīgi romāni.

Laikā, kad Kailija filmējās austrāliešu TV seriālā „Kaimiņi” („Neighbours”), viņu vienoja romantiskas jūtas ar kolēģi – aktieri un dziedātāju Džeisonu Donovanu.

Minogai bijušas trīs gadus ilgas romantiskās attiecības ar grupas „INXS” līderi Maiklu Hačensu. Pāris spēja palikt par labiem draugiem arī pēc šķiršanās. Draudzību abi saglabāja līdz pat Hačensa pāragrajai nāvei 1997. gadā.

Piecus gadus Kailija bija kopā ar franču aktieri Olivjē Martinesu. Pāris izšķīrās 2007. gada februārī, bet draudzību saglabājuši aizvien. Minoga intervijās aizstāvēja Martinesu, norādot, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji netaisni apvaino bijušo draugu nodevībā. Pāris izšķīrās pēc tam, kad Kailija bija atlabusi pēc pārciestā krūts vēža. Austrāliešu popdīva intervijās uzsver, ka slimības laikā Martiness bijis nenovērtējams atbalsts.

No 2008. gada līdz 2013. gadam popdīvu vienoja romāns ar spāņu modeli Andresu Velenkoso. Viņš bija jaunāks par popzvaigzni, taču atšķirībā no Kailijas jaunā drauga Sassa, spāņu modelis bija desmit gadus jaunāks par estrādes dīvu.

Neilgi pirms romantiskajām attiecībām ar britu aktieri Džošua Sassu, austrāliešu dziedātāja intervijā izteikusies, ka aizvien nav zaudējusi cerību atrast savu īsto vīrieti un nodibināt ģimeni. „Man nav iebildumu pret sirmiem matiem, neiebilstu pret plikpaurību vai matiem, kas sākuši atkāpties,” mis Minoga ir pārliecināta, ka izvēlīgums nav pie vainas, kāpēc viņai neizdodas atrast savu otru pusīti. „Man pat nav iebildumu pret nelielu vēderiņu. Varbūt pārāk izskatīgie ir mana kļūda?” – prāto austrāliešu popzvaigzne.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press