Talantu šova dalībniece Vīgante Āfrikā nopelna labi. FOTO
Talantu šova dalībniece Sandija Vīgante naudu pelna Āfrikā, uzstājoties muzikālā projektā Marokā.
Slavenības
2015. gada 18. novembris, 08:09

Talantu šova dalībniece Vīgante Āfrikā nopelna labi. FOTO

Jauns.lv

Kādreizējā talantu šova dalībniece Sandija Vīgante jau vairākus mēnešus dzīvo Āfrikā, kur strādā muzikālā projektā, uzstādamās restorānā. Viņa atklāj, ka pelna vairāk nekā politiķi Latvijā.

Portālam kasjauns.lv Sandija pastāsta, ka līdz dzīvei tālajā Āfrikā nonākusi tāpēc, ka gatava ļauties riskam un jauniem izaicinājumiem. „Tāpēc piedāvājums no mana menedžera, kurš ir francūzis, doties dzīvot un strādāt Marokā man šķita vilinošs. Darbs nebūt nav grūts. Man ir jānodzied tikai piecas solo dziesmas par dalību muzikālā projektā,” teic talantu šova dalībniece.

Viņa piebilst, ka līgumā nodrošināti luksusa apartamenti dzīvošanai un par sadzīvi viņai nav jāuztraucas. Arī par atalgojumu blondīne nebūt nesūdzas. „Ja varu dzīvot luksusa apartamentos un pelnīt vairāk nekā Latvijas politiķi, tad ir vērts pamest mājas uz dažiem mēnešiem un doties uz Āfriku padziedāt,” nosaka Vīgante un kautrīgi atklāj, ka saņēmusi vidēji divus tūkstošus eiro mēnesī.

„Biju ar mūziķu grupu uzstāties arī greznās villās, kur mitinās turīgākie ļaudis. Esot tur, jutos kā Holivudas filmās. Mājas iekšpuse darināta no marmora un zelta. Pazemes autostāvietā vairāki luksusa automobiļi un privātā apsardze,” par redzēto stāsta Vīgante un turpina: „Aplūkoju arī apkārtējos ciematus. Šeit valda izteikti kontrasti. Bagātība un nabadzība. Biju ciematā, kur cilvēki gaida lietu, lai varētu sakrāt spaiņos ūdeni un nomazgāties. Taču, neraugoties uz trūkumu, cilvēki ir ļoti laipni un labsirdīgi.”

Sandija ir sarūgtināta, ka Latviju Marokā gan neviens nezinot. „Kad pastāstu, ka esmu no Latvijas, neviens nezina, kur tā ir, bet, ja kāds zina, tad domā, ka tā ir Krievijā,” stāsta Sandija.


Kasjauns.lv/Foto: no Sandijas Vīgantes privātā arhīva