Kino
2020. gada 8. janvāris, 15:45

Atgriežas populārais seriāls "Glābējzvans"

Jauns.lv

Beisaidas vidusskola gatavojas uzņemt jaunus audzēkņus. Deviņdesmitajos gados populārajam seriālam “Glābējzvans” (“Saved By The Bell”) drīzumā taps turpinājums. Tajā piedalīsies arī daži labi pazīstami un iemīļoti aktieri no oriģinālā seriāla, par ko fanoja teju katrs, kurš deviņdesmitajos gados pats bija tīnis.

foto: WENN/Vida Press
Elizabete Bērklija un Mario Lopess oriģinālajā seriālā atveidoja Džesiju un Sleiteru. Viņi atgriezīsies uz ekrāniem arī jaunajā projektā.

Jaunā “Glābējzvana” veidotāji atklājuši, ka vienai no lomām topošajā projektā apstiprināta aktrise Džosija Tota. Viņa ir pazīstama pēc lomām seriālos “Glee” un “Champions”, - ar šādu informāciju padalījušies “The Hollywood Reporter” un “NBC News”. Jaunais seriāls pirmizrādi piedzīvos jau šovasar, kompānijas NBC strīminga vietnē “Peacock”.

foto: Sara De Boer/startraksphoto.com// Vida Press
Džosija Tota.

Džosija Tota atveidos Leksiju, Beisaidas vidusskolas karsējmeiteni, kuru “apbrīno un reizē arī no viņas baidās skolasbiedri”. Aktrise, kas savulaik filmējusies “Disney Channel” šovā “Jessie” un “Netflix” komēdijā “No Good Nick”, iepriekš bija pazīstama kā Dž. Dž. Tota. 2018. gadā savā esejā izdevumam “Time” Tota atzinās, ka ir transpersona.

foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Aktrise Džosija Tota jaunajā seriālā atveidos karsējmeiteni Leksiju, kuru gan apbrīno, gan no viņas baidās.

Jaunajā “Glābējzvanā” piekrituši piedalīties arī oriģinālā seriāla aktieri Mario Lopess un Elizabete Bērklija, kas uz ekrāniem atgriezīsies kā Sleiters un Džesija.

Oktobrī oriģinālā seriāla aktrise Tifānija Tīsena atzina izdevumam “Us Weekly”, ka viņa un Marks Pols Goselārs, kuri atveidoja Kelliju Kapovski un Zaku Morisu, par to, ka tapšanas procesā ir jauns seriāls, uzzinājuši tikai no ziņām presē.

„Glābējzvana” aktieri pēc 20 gadiem!

gallery icon

Tifānija Tīsena noliegusi iespēju, ka varētu nofilmēties kādā no seriāla epizodēm, jo abiem šobrīd esot citi projekti, pie kā jāstrādā. “Mēs ar Marku Polu palikām vaļā mutēm, burtiskā nozīmē: ‘O, ak tā! Mēs nezinājām, ka kaut kas tāds tiek plānots!’,” apliecinājusi Tīsena.

"Glābējzvana" aktieri sanāk kopā pēc 26 gadiem

„The Today Show” vadītājs Džimijs Falons pēc 26 gadiem kopā pulcējis populārā seriāla „Glābējzvans” aktierus un kopā ar viņiem iestudējis ...

gallery icon

Jaunās filmas veidotāji Goselāra atveido varoni gan piesaukuši sižeta galvenajā vadlīnijā: “Kad Kalifornijas gubernators Zaks Moriss nonāk diskusiju krustugunīs par to, ka tiek slēgtas tik daudzas maz apmeklētas vidusskolas, viņš ierosina, lai studentus, kurus skar šīs pārmaiņas, nosūtītu uz labākajām skolām štatā – to skaitā Beisaidas vidusskolu. Jauno skolēnu pieplūdums priviliģēto Beisaidas jauniešu rindās piešķirs tik ļoti nepieciešamo un reizē arī smieklīgo realitātes devu.”

Tifānija Tīsena nosvin 40. jubileju Meksikā

gallery icon

Elizabete Bērklija ar vīru Havaju salās 2011. gada jūnijā

gallery icon

"Glābējzvana" Zaks ar otro sievu un divgadīgo dēlu

Marks Pols Goseloārs ar sievu Katrionu Makginu un 2 gadus veco dēlu Dereku Edvardu. Pāris audzina arī vienu gadu vecu ...

gallery icon

Mario Lopess ar dēlu ķirbju tirdziņā

Seriāla „Glābējzvans” Sleiters jeb aktieris Mario Lopess ar jaunāko atvasi – dēlu Dominiku – devies uz gadskārtējo ķirbju tirdziņu, kur ...

gallery icon

Mario Lopess ar meitu Džiu

Seriāla „Glābējzvans” zvaigzne Mario Lopess ar četrus gadus veco meitu Džiu.

gallery icon

Skrīčs no „Glābējzvana” jeb aktieris Dastins Daimonds

gallery icon