foto: REUTERS/SCANPIX
Bijušais vīrs iesūdzējis tiesā Madonnu
Madonna 2019.gadā.
2019. gada 28. decembris, 19:11

Bijušais vīrs iesūdzējis tiesā Madonnu

Jauns.lv

Britu režisors Gajs Ričijs iesūdzējis tiesā bijušo sievu Madonnu, vēsta ārvalstu mediji.

foto: REUTERS/SCANPIX
Madonna.

Amerikāņu dziedātāja Madonna neievērojot vienošanos par bērnu aizbildniecību, kas pieņemta šķiršanās procesa laikā ar britu režisoru Gaju Ričiju.

Tā vismaz uzskata režisors, kurš devies taisnību meklēt Manhetenas tiesā. Britu režisors apsūdz bijušo sievu par to, ka viņa nepilda tiesas lēmumu attiecībā uz abu kopīgajiem bērniem.

foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Gajs Ričijs 2019.gadā.

Zināms gan, ka dziedātāja ļāvusi Ričijam pavadīt Ziemassvētkus kopā ar dēliem. Šobrīd nav informācijas, kādu lēmumu pieņēmusi tiesa.

Pēc tam, kad parādījusies informācija par abu bijušo laulāto konfliktu, Ričijs savā “Instagram” kontā ievietojis fotogrāfiju ar abu kopīgajiem dēliem – 19 gadus veco Roko un 14 gadus veco Dāvidu.

foto: CAN/Capital Pictures/Scanpix
Gajs Ričijs ar jauno ģimeni 2019.gadā Londonā.

Jau vēstīts, ka pāris laulību šķīra 2008.gadā. Runājot par šķiršanās iemesliem Ričijs atzinās, ka viņam “apnika cīnīties ar neskaitāmām problēmām”.

“Apprecot Madonnu es nokļuvu ziepju operā un dzīvoju tajā diezgan ilgi,” 2011.gadā paziņoja Madonnas bijušais vīrs, piebilstot, ka neko nenožēlo, jo laulībā dzimuši divi lieliski dēli. “Pieredze bija ļoti pozitīva. Es mīlu bērnus,” sacījis Gajs.